İşrak Vakfı'ndaki taciz skandalında yeni bir gelişme yaşandı. 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan vakıf müdürüne verilen ceza belli oldu

İstanbul Sultangazi'de İşrak Vakfı müdürünün 14 yaşında bir erkek çocuğun cinsel istismarda bulunduğunu tv100 Ana Haber ekrana getirmişti. Tacizci vakıf müdürü, yatılı kalan 14 yaşındaki çocuğu istismar etmişti. Kamera kayıtlarının ve beyanların ortada olduğu olayda, örtbas etme çabalarına rağmen savcılık olayın peşini bırakmadı. Cinsel istismarla suçlanan İşrak Vakfı müdürüne 2 ayrı suçtan 20 yıl hapis cezası verildi.

Google Haberlere Abone ol
İşrak Vakfı'ndaki taciz skandalında yeni bir gelişme yaşandı. 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan vakıf müdürüne verilen ceza belli oldu

16 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşen ve kamera kayıtlarına yansıyan olaylara göre, erkek çocuğunu konuşma bahanesiyle odasına çağırıp kapıyı kilitledikten sonra 9 dakika boyunca tacizde bulunan vakıf müdürü için verilen ceza belli oldu.

tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu'nun ortaya çıkardığı İşrak Vakfı'nda taciz skandalında yeni bir gelişme yaşandı. 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismar suçlamasıyla yargılanan vakıf müdürü bugün son kez savunması alınarak hakim karşısına çıktı.

13 yıldan 30 yıla kadar hapsi istenen İşrak Vakfı müdürü hakkında, 2 ayrı suçtan 20 yıl hapis cezası verildi.

NE OLMUŞTU?

Bahsi geçen tarihe ait kamera kayıtlarının ardından yapılan incelemede, vakıf müdürünün 14 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıkmış, savcılığın olayın üzerine gitmesiyle olay derinleşmişti.

Çocuğun ailesinin yaşananları reddetmesi ve olaydan şikayetçi olmamasına rağmen olayın peşine bırakmayan savcılık, daha da iğrenç detaylara ulaşmıştı.

Pedagog eşliğinde ifadesi alınan 14 yaşındaki mağdur çocuk, yaşananları itiraf etmiş, duruma defalarca maruz kaldığını ve diğer çocuklarında tacize uğradığını söylemişti.

Haberin tv100’de yayınlanmasından sonra vakıf, internet sitesini kapatarak sessizliğe bürünmüştü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin