İsrailli Bakan model Bella Hadid'e çıkıştı: İsrail düşmanı! İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı ile dünyaca ünlü model Bella Hadid birbirine girdi

Dünyaca ünlü model Bella Hadid, İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gvir'i kendi haklarının Filistinlilerin haklarından daha önemli olduğunu söylediği için eleştirdi. Bakan Gvir, Hadid'in eleştirisine sert bir yanıt vererek Hadid'e "İsrail düşmanı" dedi.

Google Haberlere Abone ol
İsrailli Bakan model Bella Hadid'e çıkıştı: İsrail düşmanı! İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı ile dünyaca ünlü model Bella Hadid birbirine girdi

İsrail’in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir, yine çok ses getiren ve tepki çeken bir açıklama yaptı. Ben-Gvir, Yahudilerin hareket özgürlüğünün Filistinlilerin özgürlüğünden daha önemli olduğunu iddia etti. Bu sözlerine tepki gösterenlerden biri de Filistin asıllı Amerikalı model Bella Hadid oldu.

Hadid sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Hiçbir yerde, hiçbir zamanda, özellikle de 2023'te, bir can diğerinden daha değerli olmamalı. Özellikle etnik kökeni, kültürü veya tamamen nefret sebebiyle" ifadelerine yer verdi.

Ben-Gvir'in ünlü top modele yanıtı gecikmedi. İsrailli bakan, Bella Hadid'i İsrail düşmanı olarak niteledi. Hadid'in kendisini dünyaya ırkçı ve karanlık birisi olarak göstermeye çalıştığını iddia etti. 

"İSRAİL DÜŞMANI BELLA HADİD"

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir dün sosyal medya hesabından Hadid’e cevap vererek şunları ifade ifadeleri kullandı;

“İsrail düşmanı Bella Hadid, günaydın. Dün gördüm ki, beni ırkçı ve karanlık göstermek için bir röportajımdan bir kesiti alıp tüm dünyaya dağıttınız.”

“Yani evet, benim ve Yahudi kardeşlerimin Yahuda ve Samiriye yollarında güvenli bir şekilde seyahat etme ve evlerine dönme hakkı, bize taş atan ve bizi öldüren teröristlerin hakkından daha ağır basmaktadır. Özür dilemiyor ve sözlerimden geri dönmüyorum. 1000 kez daha söyleyeceğim.”

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin