İsrail ordusu El Kassam Tugayları'nı vurdu: Gazze'nin orta bölgesine İHA destekli kara güçleriyle nokta operasyon düzenlendi

İsrail ordusu Gazze Şeridi'nde yeni bir operasyon daha gerçekleştirdi. Ordu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre kara güçleri Gazze'nin orta bölgesine düzenlediği operasyona İHA ve savaş uçakları da destek verdi.

Google Haberlere Abone ol
İsrail ordusu El Kassam Tugayları'nı vurdu: Gazze'nin orta bölgesine İHA destekli kara güçleriyle nokta operasyon düzenlendi

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi’ne kara güçlerince yeni bir "nokta operasyonu" düzenlendiğini bildirdi. Ordudan yapılan yazılı açıklamada, kara güçlerinin Gazze’nin orta bölgesine düzenlediği nokta operasyonuna savaş uçakları ve insansız hava araçlarının (İHA) da destek verdiği ifade edildi.

EL KASSAM TUGAYLARI'NI VURDU

Operasyon sırasında, hava araçları ve topçu birliklerinin Şücaiyye bölgesi başta olmak üzere Gazze’nin genelinde Hamas’ın askeri kanadı İzeddin el-Kassam Tugaylarına ait olduğu öne sürülen bölgeleri vurduğu aktarıldı.

Kara güçlerinin nokta operasyonun ardından Gazze’den İsrail topraklarına geri döndüğü ve askerlerden yaralanan olmadığı kaydedildi. İsrail ordusu dün de Gazze’nin kuzeyine tanklarla nokta operasyonu düzenlediğini duyurmuştu.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin