İsrail başbakanlık ofisinden atılan tweet sosyal medyayı sarstı!

İsrail başbakanlık ofisinin Twitter hesabından dün, “Hamas IŞİD’tir. IŞİD Hamas’tır” tweet’iyle birlikte Foley'in infaz görüntüsü paylaşıldı. Sosyal medya ayağa kalktı!

Google Haberlere Abone ol
İsrail başbakanlık ofisinden atılan tweet sosyal medyayı sarstı!

İsrail başbakanlık ofisine ait resmi Twitter hesabından dün, “Hamas IŞİD’tir. IŞİD Hamas’tır” tweet’i atıldı ve ABD’li gazeteci James Foley’nin infaz fotoğrafı ile birlikte geçtiğimiz haftalarda Hamas tarafından İsrail ajanı olduğu iddiasıyla öldürülen bir kişinin motosikletin arkasından sürüklenmesi olayına ait bir fotoğrafla birlikte paylaşıldı.



Kafası kesilerek infaz edildiği videonun ortaya çıkmasıyla birlikte tüm dünyada manşet olan ABD’li gazeteci James Foley’in ailesi bu görüntülerin artık kullanılmamasını istediklerini açıklamışlardı.



Twitter’ın CEO’su Dick Costolo da bir açıklama yayınlayarak bu görüntüleri paylaşan hesapların askıya alınacağını bildirmişti.



Twitter kullanıcılarından gelen tepki üzerine İsrail başbakanlık ofisi tarafından atılan tweet dün gece silindi ancak kısa bir süre sonra Foley’nin fotoğrafı yerine IŞİD bayrağı konularak yeniden paylaşıldı. 



İsrail başbakanlık ofisinden atılan tweet sosyal medyayı sarstı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin