İsrail askerlerine büyük şok! Pusuya düştüler. Ölü ve yaralılar var

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın Gazze Şeridi sınırını birkaç metre geçen İsrail askerlerini düşürdüğü pusuda 1 İsrail askeri öldü, 3 İsrail askeri de yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
İsrail askerlerine büyük şok! Pusuya düştüler. Ölü ve yaralılar var

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar 7 Ekim’den bu yana devam ederken, Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi sınırını birkaç metre geçen İsrail askerlerini pusuya düşürdüklerini ve geri püskürttüklerini açıkladı.

"ÜSLERİNE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE GERİ DÖNDÜLER"

İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından yapılan açıklamada, Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus yakınında İsrail güçlerinin sınırı birkaç metre geçtiği belirtilerek, İsrail’e ait 1 tankın ve 2 buldozerin imha edildiği ifade edildi. Açıklamada, "Savaşçılar, içeri sızan güçle cesurca çatışmaya girdi ve üslerine güvenli bir şekilde geri döndüler" denildi.

1 İSRAİLLİ ASKER HAYATINI KAYBETTİ

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada ise, erken saatlerde Gazze sınırında İsrail askerlerine düzenlenen saldırıda 1 askerin hayatını kaybettiği ve 3 askerin de yaralandığı ifade edildi. Açıklamada, 1 İsrail tankına ve 1 istihkam aracına tanksavar füze ile saldırı düzenlendiği belirtilerek, saldırıya karşılık tankların Gazze tarafına atış yaptığı ifade edildi. Açıklamada ayrıca bölgedeki askerlerin kayıp İsraillilerin cesetlerini aradıkları aktarıldı.

Kaynak: İHA
Etiketler İsrail asker pusu Hamas
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin