İSPARK ücretsiz oldu! İstanbul'da yaşayanlar dikkat. Bu kartla otopark sorununuz bitecek. Mars kart kampanyasını duyurdu

İstanbulun en büyük sorunlarından bir tanesi de otopark sorunu. İBB iştiraki İSPARK kentin bor çok noktasında otopark açarken Mars da ücretsiz otopark kampanyasını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
İSPARK ücretsiz oldu! İstanbul'da yaşayanlar dikkat. Bu kartla otopark sorununuz bitecek. Mars kart kampanyasını duyurdu

Kullanıcılarına tek uygulama ve kartla bankalardaki tüm işlemlerini yönetebilme imkânı ve premium bir finans deneyimi sunan MARS, İSPARK ile iş birliği kapsamında Prime, Platinum ve Titanium Metal olmak üzere tüm üyelerine ücretsiz İSPARK kullanımı sunuyor.
  
Geleceğin bankacılık deneyimini bugünden yaşatmak için yakın zamanda yolculuğuna başlayan ve Türkiye'de neobank dönemini başlatan MARS, MARS Prime üyelerine ayda bir, MARS Platinum üyelerine ayda iki, MARS Titanium Metal üyelerine ayda dört adet ücretsiz İSPARK otopark hizmeti hediye ediyor. 
 
MARS'ın, ayak basılmadık yer bırakmamak üzere MARSlılar için özel tasarladığı Ulaşım Kolonisi kapsamında sunulan İSPARK kodu, üyelere yol üstü İSPARK otoparklarında 2 saat, açık-katlı-bariyerli İSPARK otoparklarında ise 4 saat ücretsiz park imkânı sunuyor. Ulaşım Kolonisi'nde ayrıca, Alfred ile yüzde 20'ye varan özel şoför hizmeti, Galataport İstanbul deniz dolmuşlarında yüzde 50, elektrikli şarj istasyonları yüzde 5 indirim ve Scooter kullanımında yüzde 5 MARS Miles kazanma gibi avantajlar yer alıyor.

MARS  KARTIN BİR ÇOK AVANTAJI VAR

En üst segment olarak 16 gram saf metalden üretilen MARS Titanium Metal Kart üyelerine ayda dört kullanım hakkı tanındığını belirten MARS Kurucu Ortağı Burcu Bekdaş, “MARS ayrıcalıklarını tüm kart segmentlerimize açarak herkesin MARS'ı deneyimlemesini istedik. Genelde Titanium Metal üyeleri olan, toplantılara ya da işe araçla giden çalışanlar için park yeri sorunu açısından hayatı kolaylaştırmak istedik. Aynı şekilde Platinum ve Prime üyelerimiz de sosyal ve kültürel aktiviteleri sırasında, park yeri ihtiyaçlarında hemen bu avantajdan faydalanabilirler. Kısacası MARS üyelerimiz, nereye giderlerse gitsinler hep öncelikli hissediyorlar; çünkü MARS ile mutlaka bir avantaja sahip oluyorlar” ifadelerini kullandı.
 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin