İSPARK gazetecilerin indirimini iptal etti. İSPARK abonesi gazetecilere kötü haber geldi: Yüzde 50 daha fazla ödeyecekler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK, yıllardır süre gelen bir uygulamanın iptal edildiğini açıkladı. İSPARK otoparklarında basın kartı sahibi gazetecilere uygulanan abonelik indirimleri UKOME kararıyla iptal edildi.

İSPARK gazetecilerin indirimini iptal etti. İSPARK abonesi gazetecilere kötü haber geldi: Yüzde 50 daha fazla ödeyecekler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK, yıllardır süre gelen bir uygulamanın iptal edildiğini açıkladı. İSPARK otoparklarında sarı basın kartı sahibi gazetecilere uygulanan abonelik indirimleri UKOME kararıyla iptal edildi.

Geçtiğimiz haftalarda park ücretlerine büyük zam yapan İSPARK şimdi de uzun yıllardın gazetecilere hak tanınan aboneliklerde yüzde 50 indirim uygulamasının iptal edildiğini açıkladı.

Sarı basın kartı sahibi gazetecilere uygulanan yüzde 50 abonelik indiriminin iptal edildiğini söyleyen İSPARK yetkilileri gazetecileri arayarak yeni tarife ile aboneliklere devam edip etmeyeceklerini soruyor.

Haziran ayında Cihangir'de gazetecilere yapılan indirimle beraber aylık 750 lira olan otopark aboneliği önce 1250 liraya daha sonra da geçtiğimiz günlerdeki zamla birlikte 2000 liraya yükseltilmişti. Gazetecilere uygulanan indirimin iptal edilmesiyle birlikte Cihangir'de İSPARK aboneliği 4 bin liraya yükseldi.

Abone olan gazetecileri arayarak indirimin iptalini bildiren İSPARK yetkilileri, sarı basın kartlı gazeteciler için günlük uygulanan ücretsiz park hakkının ise henüz devam ettiğini söyledi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin