İspanyollar Kardeşim dizisini çok sevdi! Yayınlandığı kanalın hit dizisi oldu

atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim, İspanya'da en çok izlenen diziler arasına girdi. Kardeşlerim, yayınlandığı İspanyol kanalının hit dizisi oldu.

Google Haberlere Abone ol
İspanyollar Kardeşim dizisini çok sevdi! Yayınlandığı kanalın hit dizisi oldu

Ünlü müzisyen ve gazetesi Sina Koloğlu'nun kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı yazısı şöyle:

KARDEŞLERİM; İSPANYOL KANALIN HİT DİZİSİ OLDU

İspanya'da Türk dizileri rüzgarı devam ediyor. Son dönemin flaş dizisi, 'Kardeşlerim'. atv'nin dizisi, Türkiye'de de istikrarlı reytingini sürdürüyor. 'formula tv' İspanya'nın önemli dizi sektörü sitelerinden biri. Dizi ile ilgili sitenin yorum - haberinde ' ''Antena 3 kanalının yeni uluslararası hit dizisi Türkiye'den' başlığını atarken dizinin, kadrosunu tanıttı. Yazıda, 'Çok iyi geri dönüşler vermeye edevam ediyor(...) Bağımlılık yapan bir hikaye (...) 40 ülkeye satılan gişe rekortmeni dizi (...) Son zamanların en çok prim yapan dizisi' denildi.

KARDEŞLERİM; İSPANYOL KANALIN HİT DİZİSİ OLDU İspanya'da Türk dizileri rüzgarı devam ediyor. Son dönemin flaş dizisi, 'Kardeşlerim'. atv'nin dizisi, Türkiye'de de istikrarlı reytingini sürdürüyor. 'formula tv' İspanya'nın önemli dizi sektörü sitelerinden biri. Dizi ile ilgili sitenin yorum - haberinde ' ''Antena 3 kanalının yeni uluslararası hit dizisi Türkiye'den' başlığını atarken dizinin, kadrosunu tanıttı. Yazıda, 'Çok iyi geri dönüşler vermeye edevam ediyor(...) Bağımlılık yapan bir hikaye (...) 40 ülkeye satılan gişe rekortmeni dizi (...) Son zamanların en çok prim yapan dizisi' denildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin