İsmi yıllarca Türkiye ile anılan yaşayan efsane Galatasaray'a imza attı. Transfer resmen bedavaya bitti

Devre arası transfer döneminde ses getiren bir yıldızı kadroya katmak isteyen Galatasaray, Brezilyalı efsane Hulk ile el sıkıştı. Atletico Mineiro ile yollarını kesin olarak ayıracak Hulk'un, Galatasaray'a maliyetinin 1.5 milyon Euro olacağı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
İsmi yıllarca Türkiye ile anılan yaşayan efsane Galatasaray'a imza attı. Transfer resmen bedavaya bitti
Arşiv

Şampiyonlar Ligi'nde yarın Manchester United ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.

Devre arasında ses getirecek bir transfer imza atmak isteyen Galatasaray ismi yıllardır Türk takımlarıyla anılan Hulk ile anlaşmaya vardı.

Atletico Mineiro kariyerini yaşadığı olaylar sonrasında sonlandırmak isteyen Hulk, sözleşmesi 2026 yılında bitmesine rağmen Galatasaray'ın teklifine evet dedi. 37 yaşında olmasına rağmen hala fit görüntüsüyle dikkat çeken Hulk'un, Galatasaray'ı seçmesinde sarı-kırmızılı ekibin Avrupa'da mücadele etmesinin önemli bir etken olduğu belirtildi.

Kariyerinde dört kez yılın futbolcusu seçilen Hulk, beş kez de gol krallığı ipini göğüsledi. Hulk, 2006-2007 yılında Tokyo Verdy'de sergilediği 37 gollük performansla adını tüm dünyaya duyurmuş ve ardından Porto ve Zenit gibi kulüplerin yıllarca formasını giymişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin