İsmi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçiyordu. Bilge Yılmaz'dan yanıt geldi

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında adının geçmesi üzerine açıklama yaptı. Yılmaz kendisiyle ilgili iddialara yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
İsmi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçiyordu. Bilge Yılmaz'dan yanıt geldi

Gazetesi İsmail Saymaz, Sözcü'de yaşadığı köşesinde İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Bilge Yılmaz adının geçtiğini yazmıştı. Bu iddialara Bilge Yılmaz'dan yanıt geldi. "Böyle bir gündemim yoktur" dedi.

Sosyal medyada paylaştığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Dün sayın İsmail Saymaz’ın köşe yazısında, İYİ Parti’ye yakın kaynaklara dayandırılan bir kulis bilgisi paylaşılmış ve partimizin, beni İstanbul Belediye Başkan adayı göstermeyi düşündüğü iddia edilmiştir.

İYİ Parti olarak, söylentiler ve kulis haberleri ile vakit kaybetmektense, bizim önceliğimiz gittikçe kötüleşen ekonomik şartlar altında yaşayan vatandaşlarımızın hakkını savunmak ve çözüm önerilerimizi milletimizle paylaşmaya devam etmektir.

Benim bunun dışında bir gündemim yoktur. Her gün daha da yoksullaşan ve refahtan aldıkları payı enflasyona kaptıran insanlarımızın sorunları hakkında konuşmayı, İstanbul Belediye başkan adaylığı konusundaki tartışmalardan daha öncelikli bir sorumluluk olarak görüyorum.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin