İsmet Berkan Sur'da haber takibi yaptı, sosyal medya Kabataş'ı hatırlattı!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşananları Hürriyet yazarı İsmet Berkan'ın izlemesi, sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Berkan'ın haberine çok sayıda eleştiri geldi.

Google Haberlere Abone ol
İsmet Berkan Sur'da haber takibi yaptı, sosyal medya Kabataş'ı hatırlattı!

Yer, 28 gündür süren sokağa çıkma yasağı ve polis ablukasında olan Diyarbakır'ın Sur ilçesi... Yoğun çatışmaların yaşandığı ilçede çok sayıda sivil evsiz kaldı, binalar kullanılamaz duruma geldi. Sur'da terör örgütü PKK ile güvenlik güçlerinin şiddetli çatışmaları sürerken, halk roket ve top mermisi sesleri altında hayata tutunmaya çalışıyor.



Hürriyet, bugün manşetten verdiği haberde, 'Kabataş görüntülerini izlediği' açıklamarıyla gündeme gelen ve ardından bu çıkışıyla ilgili okurlarından özür dileyen köşe yazarı İsmet Berkan'ın, Sur'daki son durumu izlemek için bölgeye gittiğini duyurdu.



Berkan'ın Sur'daki çatışmalarla ilgili haberinin bölgede yaşananları tam anlamıyla yansıtmadığını savunan sosyal medya kullanıcıları, Berkan'a tepki gösterdi ve "Kabataş" olaylarını hatırlattı. Kısa sürede sosyal paylaşım sitesi Twitter'da gündem olan İsmet Berkan'a çok sayıda tepki içerikli mesaj geldi.



İşte, o tepkilerden bazıları:



 



 




İsmet Berkan kusura bakmasın ama Sur'u Kabataş kasetini izler gibi izlemiş sanki


— ergunbabahan (@ebabahan) December 29, 2015



Yanıyorum yanıyorum binlerce onbinlerce şeye yanıyorum da en çok şu İsmet Berkan'ı utancından sokağa çıkamayacak hale sokamamış oluşumuza!!!


— Pati (@fenicefelice) December 29, 2015



Kabataş yalancısı İsmet Berkan'a Sur girişine gitmiş. Özel harekatla poz vermiş. Bu sefer neyi 'yüzde yüz' görecek! pic.twitter.com/Lgs7PkTasQ


— Onur Öncü (@oncuonurrr) December 29, 2015



Hürriyet Sur'da. İsmet Berkan iliştirilmiş gazeteciliğe çağ atlatmış, zırhlı araçta kamerayla oynarken poz veriyor. pic.twitter.com/Db3GLgmLRO


— çiğdem öztürk (@acigdemozturk) December 29, 2015



Daha önce Kabataş görüntülerini izlediğini yazan İsmet Berkan, bugün de Sur izlenimlerini yazmış. Yazma abicim yazma, sen dur bi ya, yazma.


— Günay Doğan (@PolitekNick) December 29, 2015



Sur'a göndermek için bula bula şahitliği bu kadar şaibeli İsmet Berkan'ı mı bulmuşlar?


— Karolin Fişekçi (@Kstones) December 29, 2015
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin