İsmet Berkan özür diledi sosyal medya ikiye bölündü

Hürriyet yazarının Kabataş özrü sosyal medyada nasıl yorumlandı?

Google Haberlere Abone ol
İsmet Berkan özür diledi sosyal medya ikiye bölündü

Gezi olayları sırasında Kabataş'ta Zehra Develioğlu'nun saldırıya uğradığını savunan Hürriyet yazarı İsmet Berkan'ın bugünkü köşesinde özür yazısı yayınlandı.



Berkan, yazısında, "Lafı dolandırmadan söyleyeyim: Birçok kişinin güvenini sarstığım ve onları hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm. Üzgünüm ve özür diliyorum" dedi.



İsmet Berkan, özür dilemesinin ardından Twitter'da en çok konuşulan isimlerden biri oldu.



Sosyal medyada bazı kullanıcılar Berkan'ın özrünü kabul etmezken, bazı kullanıcılar ise özrü kabul etmek gerektiğini savundu. 



Tanınmış isimler, konuyla ilgili sosyal medyada şu yorumları yaptı:



Nurgül Yeşilçay: İsmet Berkan'ın kabataş yalanıyla ilgili özrünü kabul etmiyorum!!! Sayelerinde biçok kişi öldü ve suçlandı! Hayat bu kadar ucuz mu?



Mithat Sönmez: ismet berkan'a inanıp gezici dayıoğluma saldırıp onu sakat bıraktım. şimdi bu nasıl olacak? cevap verin size soruyorum.



Metin Yıkar: İsmet Berkan "Kabataş görüntülerini gördüm" diyerek yalanını kendisi itiraf etti. Bu provokasyondur. Kışkırtmasının sebebini izah etmeli.



İsmail Saymaz: ismet berkan'ın özrü önemli. berkan'ın gazeteciliğimize kattıklarını göz önünde tutarak, bu özrü kabul etmek gerekir.



Melda Onur: İsmet Berkan 1 yıl aradan sonra ikinci kez özür dilediğine göre sokakta yürüyemiyor. Zor...



İsmail Küçükkaya: Günün notu, gözlerden kaçmasın. #şikayetçiyim diyorduk, İsmet Berkan Kabataş için 'özür diliyorum' dedi.



Fırat Tanış: bu İsmet Berkan hata yaptığı için özür dilemiş.İsmet Berkan hatalı değil, yalancısın.ikisi başka şeyler.



Enver Aysever: Her özür dileyen affedilmez.

İsmet Berkan mesleği bırakmalı.



Selami İnce: İsmet Berkan hata yapmadı. Bilerek ve isteyerek yalan söyledi. Ancak mesleği bırakırsa özür dilemiş sayılır.



Alper Turgut: İsmet Berkan, Kabataş için özür dilemiş. Görmediğin şeye, gördüm demenin, herkesi kandırmanın, şiddetini meşrulaştırmanın özrü olmaz, olamaz



Sedef Kabaş: İsmet Berkan'a biri söylesin.. Gazeteci hata yapabilir ama bile bile YALAN söylemez.. Üstelik Gezi çocuklarına LİNÇ riski taşıyan bir YALAN!



Ranini: İsmet Berkan'ın samimiyetle özür dilediğine inanıyorum. Bi önemi var mı bilmem ama nazarımda hem mesleki hem de insani kredisi çoktan bitti.



Gürkan Hacır: İsmet Berkan da eğer birazcık gazetecilik etiği kaldıysa derhal bugün istifa etmelidir. Neyin özürü?



Koray Çalışkan: İsmet Berkan sonunda Kabataş Yalanına desteği için, okur temsilcisinin de baskısıyla özür diledi. Özür bile tebriğe mazhar oldu memlekette.



Kabataş sessizliğini bozdu! İsmet Berkan özür diledi



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin