'Ismarlama evlilik işte ancak bu kadar olur!'

Alişan ve Eda Erol ayrılığı gündeme bomba gibi düştü.

Google Haberlere Abone ol
'Ismarlama evlilik işte ancak bu kadar olur!'

Cengiz Semercioğlu, Ömür Gedik, Melike Karakartal ve Onur Başürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, gündeme bomba gibi düşen Alişan ve Eda Erol ayrılığını değerlendirdi.



'Ismarlama evlilik işte ancak bu kadar olur!'



Onur Baştürk:

Dünyanın hiçbir yerinde herhalde böyle bir şey yok. Cumhurbaşkanına “evleneceğim” diye söz vermek ve bunun için bir süre almak. Evlenmekten bahsediyoruz, çocuk oyuncağı değil. 

Neden böyle bir şey yaparsın ve kendini daraltırsın ki? 

Bahsedilen çifti ayrıca son derece demode, var olan dünya gidişatının bin fersah gerisinde görüyor ve onları hiç anlamıyorum.



Ömür Gedik:

Ismarlama evlilik işte ancak bu kadar olur. Bu işleri kolay sanmanın sonu da bu işte. Allah’tan evlenmeden anlaşıldı tüm bu saçmalıklar da zamanında ayrıldılar. 

Ya bir de evlendikten sonra, o meşhur düğün gerçekleştikten sonra hemen boşansalardı. Maazallah!



Melike Karakartal:

Tüm hikaye, tarafların “kitabına göre evlilik” yapma sevdaları gibi görünüyordu. Aşkın değil, uygunluğun göz önüne alındığı “eski usul” evliliklerden olacağını düşünüyordum. 

Eda Erol hayal kırıklığına uğramıştır, Alişan’ın maço esprilerinden ve hayata yaklaşımından yola çıkmış, aradığı eş özelliklerinin Alişan’da olmadığına karar vermiştir, kim bilir...



Cengiz Semercioğlu:

Ben Alişan’ın biriyle evlenebileceği ihtimaline inanmıyorum. Yok yıllar öncesinden tanışıyorlarmış da, sonra yeniden bir araya gelmişler falan. O kadar hızlı karar verilip, aileler, nişanlar falan o kadar hızlı hareket edildi ki, sonunda da duvara tosladı ilişki. Sadece Esra Erol değil, bütün evlilik programlarının sunucuları gelse, artık bu ilişkiyi kurtaramaz...



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin