İsmail Saymaz'ın yeni adresi belli oldu! Hangi medya grubu ile anlaştı?

Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz'ın yeni adresi belli oldu... Hürriyet Gazetesi’ndeki 18 yıllık macerasını bu yılın Mart ayında bitiren İsmail Saymaz, yeni bir anlaşmaya imza attı.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Saymaz'ın yeni adresi belli oldu! Hangi medya grubu ile anlaştı?

Hürriyet Gazetesi’ndeki 18 yıllık macerasını bu yılın Mart ayında bitiren İsmail Saymaz, yeni bir anlaşmaya imza attı. Saymaz, Sözcü Medya Grubu ile el sıkıştı.

Sözcü TV Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen Erdoğan Aktaş ilk flaş transferini gerçekleştirdi. Aktaş, Türkiye'de birçok gündem oluşturan haberde imzası bulunan İsmail Saymaz'la görüşerek Sözcü Medya Grubu kadrosuna dahil etti.

Deneyimli gazeteci Sözcü Gazetesi için araştırma ve özel haberlere imza atıp, Sözcü TV’de de yorumculuk yapacak. Saymaz, Mart 2020'de Hürriyet’ten ayrıldıktan sonra Best FM ve Halk TV’de yorumcu olarak çalışmıştı.

İsmail Saymaz'ın yeni adresi belli oldu! Hangi medya grubu ile anlaştı?

İSMAİL SAYMAZ KİMDİR?

İsmail Saymaz ilkokul ve lise öğrenimini Rize’de tamamladı. Lise yıllarında ülkücü bir düşünce yapısına sahip oldu, ardından da edebiyat öğretmeninin önerdiği kitaplar ile sol kesime ilgi gösterdi.

Saymaz 15 yaşındayken yerel radyolarda edebiyat programları yaptı. Daha sonra ise yerel televizyon kanallarındaki tartışma programlarına katıldı. Gazetecilik hayatına ise ilk olarak Rize’de başladı. Ardından İstanbul ve Konya gibi şehirlerde bulunan yerel gazetelerde çalıştı. 2002 yılında Radikal gazetesinde görev yapmaya başladı daha sonra Hürriyet Gazetesi’nde çalışan Saymaz 17 Mart 2020 tarihinde Hürriyet’teki işinden ayrıldığını duyurdu.

Mayıs 2020’de Halk TV’ye transfer oldu ve Neyse O adlı programda yer aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin