İsmail Saymaz'dan hastalık açıklaması

Coronavirüs salgınından ağır bir şekilde etkilenen Avrupa'ya giden gazeteci İsmail Saymaz, 14 gün kuralına uymadığı ile ilgili söylentilere ve hastalıkla ilgili diğer soru işaretlerine cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Saymaz'dan hastalık açıklaması

1 Mart tarihinde İsviçre'de konferansa katılan gazeteci İsmail Saymaz 14 gün kuralına uymadığının hatırlatılması üzerine bir açıklama yaptı. Kendisinde bir hastalık belirtisi olmadığını kaydeden İsmail Saymaz  ''Sevgili arkadaşlar, 1 Martta İsviçre’de konferansa katıldığım doğrudur. Bu tarihte İsviçre’de vaka sayısı 18’di. Toplantı yasağı yoktu. Türkiye, yurt dışından dönenlerin 14 gün evde kalması tavsiyesini, 9 Martta açıkladı. Bende, şükürler olsun ki, hastalık belirtisi yok" dedi.

ENDER SARAÇ'LA PROGRAMA ÇIKMIŞTI

Doktor Ender Saraç ise geçtiğimiz günlerde solunum rahatsızlığı nedeniyle hastaneye gitmiş, burada coronavirüs testi yaptırmıştı. Test sonucu ise henüz çıkmadı. İsmail Saymaz da Ender Saraç'la programa çıkmıştı. Saymaz o konuya da "Tabi, birlikte programa katıldığımız Ender Saraç vakası var. Bakalım, Ender beyden ne çıkacak. Geçmiş olsun kendisine" ifadeleriyle açıklık getirdi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin