İsmail Saymaz ve RTÜK Başkanı arasında tartışma!

Gazeteci İsmail Saymaz ile 'ölüm listesi' hazırladığını söyleyen Sevda Noyan'ın görüşülmesi planlanan toplantıya 'mazaret' göstererek katılmayan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin arasında sosyal medyada gerginlik yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Saymaz ve RTÜK Başkanı arasında tartışma!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Ülke TV'de Esra Elönü‘nün sunduğu 'Arafta Sorular' programında konuk olan Sevda Noyan’ın tehditlerinin büyük tepki toplamasının ardından dün gerçekleştirilen ilk toplantıya katılmamamıştı.

Toplantıda ise Sevda Noyan'ın tehditleri gündeme dahi gelmemişti.

Gazeteci İsmail Saymaz'ın söz konusu duruma tepki göster sosyal medyadan tepki gösterdi.

İsmail Saymaz, şunları söyledi:

"Başta Halk TV olmak üzere eleştirel yayın yapılan kanallardaki, suç niteliğinde olmayan ifadeleri bile hukuku eğip bükerek cezalandıran RTÜK’ün zehir hafiye başkanı, Ülke TV’de komşularını öldürme planı yapanlar sözkonusu olunca “rapor” alıyor.

İsmail Saymaz ve RTÜK Başkanı arasında tartışma!

RTÜK Başkanı Şahin'in, Saymaz'ın paylaşımını alıntılayarak verdiği cevabın ardından ikili arasında tartışma yaşandı.

'YALANCININ TEKİSİN'

Şahin şunları söyledi:

"Yalan söylemeye uyanmıyormusun, birde gazeteciyim diye ortalıkta dolaşıyorsun. Gittiğin her yerden kovulman boşa değilmiş, yalancının tekisin. Nerden biliyorsun rapor aldığımı. Az biraz o çok savunduğun değerlere saygılı ol ve onurun varsa bu ahlaksız yalan için özür dile !"

'NE FARK EDER? NEDİR MAZERETİN?'

Saymaz'ın, Şahin'e cevabı ise gecikmedi:

Rapor almamışsın da, mazeret bildirmişsin, ne fark eder? Nedir mazeretin? Açık açık, “Ülke TV’ye ceza vermeye elim gitmiyor” desene. Halk TV’ye ceza verirkenki zehir hafiyeliğini burada da göstersene. Senin TV yayıncılığıyla tek bir ilgin olabilir, ara sıra kumandaya basmak.

İsmail Saymaz ve RTÜK Başkanı arasında tartışma! - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin