İsmail Saymaz TRT ekranlarına nasıl sızdı? Cüneyt Özdemir fena yakaladı...

Cüneyt Özdemir'in İsmail Saymaz'ın A Mill Kadın Voleybol Takımı maçını tribünden izlerken TRT ekranlarında yer aldığı görüntüyü paylaşdı. Özdemir'in paylaştığı görüntüye İsmail Saymaz'ın verdiği yanıt sosyal medya kullanıcılarını güldürdü.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Saymaz TRT ekranlarına nasıl sızdı? Cüneyt Özdemir fena yakaladı...

Gazeteci Cüneyt Özdemir, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın karşılaşmasına giden İsmail Saymaz'ın TRT ekranlarına nasıl çıktığını anlattı.

Cüneyt Özdemir, "Meral Akşener, İsmail Saymaz ile İsmail Küçükkaya'yı maça götürmüş bizim milli kadın voleybolcularımızın maçına. İsmail de tribünlerden TRT ekranlarına sızmış. Böyle başlar bu işler. Birgün İsmail Saymaz'ı iktidarlar değişir TRT Genel Müdürü olarak görürsek dersiniz ki hikaye böyle başladı." ifadelerini kullandı.

İşte o görüntüler:

Cüneyt Özdemir'in açıklaması şöyle oldu:

İsmail Saymaz'ı kutlarım. TRT ekranlarında gördüm kendisini. Gurur duydum. Tarihi bir görüntüydü. Bravo İsmail, yürü be dedim. Bu işlere bir yerden gireceksen böyle gireceksin dedim.

Meral Akşener, İsmail Saymaz ile İsmail Küçükkaya'yı maça götürmüş bizim milli kadın voleybolcularımızın maçına. İsmail de tribünlerden TRT ekranlarına sızmış. Böyle başlar bu işler.

Birgün İsmail Saymaz'ı iktidarlar değişir TRT Genel Müdürü olarak görürsek dersiniz ki hikaye böyle başladı.

Bunu kim yakaladıysa tebrik ederim.

İşte paylaşımlar:

İsmail Saymaz TRT ekranlarına nasıl sızdı? Cüneyt Özdemir fena yakaladı...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin