İsmail Küçükkaya canlı yayında o ismi deşifre etti

Fox TV'de yayınlanan Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya, sosyal medyada kendisi ve gazeteci arkadaşları hakkında bir anket düzenleyip asılsız iddiada bulunan kişi hakkında yargı yoluna gideceklerini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel İsmail Küçükkaya canlı yayında o ismi deşifre etti

Fox TV'de yayınlanan Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya, sosyal medyada kendisi hakkında iddialarda bulunan Yaman Akdeniz isimli sosyal medya kullanıcısı için yargı yoluna gideceklerini açıkladı. Yaman Akdeniz, Küçükkaya için 'Twitter hesabımı engelletti' iddiasında bulundu.

İsmail Küçükkaya, İnternet Hukuku Uzmanı Prof. Dr. Yaman Akdeniz için "4 gazetecinin adını kullanarak şöhret arıyor. Hukuk gerekenleri yapacak" dedi. Küçükkaya ayrıca kendisi adına açılmış sahte sosyal medya hesapları olduğunu açıkladı.

Bu ismin İsmail Küçükkaya, İsmail Saymaz, Fatih Portakal gibi gazeteciler hakkında sosyal medyada asılsız iddialar ortaya attığını belirten Küçükkaya, Avukatı İlkay Sezer'in konuyla ilgili tweet'lerini de ekrana taşıdı.  Küçükkaya, bu ismin tek amacının adını duyurmak olduğunu belirtti.

Akdeniz'in mahkemeye başvurarak Twitter hesabını engelleten bir gazeteci olduğunu söyleyerek anket açmasına, şıklarda yer alan İsmail Saymaz, "Yaman bey böyle tuhaf anketler yaparak, bize küfür ve hakaret ettiriyorsunuz. Neden yapıyorsunuz? Elinize ne geçiyor? İsim kimse söyleyin, izahını yapsın" sözleriyle tepki göstermişti.

 Avukat İlkay Sezer konuyla ilgili olarak şunları  yazdı:

İsmail Küçükkaya canlı yayında o ismi deşifre etti

İsmail Küçükkaya canlı yayında o ismi deşifre etti - Resim : 2

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin