İsmail Kartal isyan etti! Atilla Karaoğlan hakkında flaş açıklama

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 1-0 yenerek yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal maçın ardından hakem Atilla Karaoğlan hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal isyan etti! Atilla Karaoğlan hakkında flaş açıklama

Trendyol Süper Lig'de Alanyaspor'u, İrfan Can Kahveci'nin tek golüyle mağlup ederek yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal maçın ardından Atilla Karaoğlan hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarına maçla ilgili başlayan İsmail Kartal, ''Rakibimizi iyi analiz ettik, kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. Tüm planlarımız tuttu, kontrol bizdeydi. 2-0 ve 3-0 yapacağımız bir maçtı, gol olacak pozisyonlar vardı. Daha farklı galip gelebilirdik. Rakibe hiç pozisyon vermedik. İstatistiklerde iyiydik. Alanyaspor iyi takım, buradan 3 puan almak önemliydi. 12 galibiyet, 15 galibiyet biz buna bakmıyoruz! Rakiplerimizi iyi analiz edip, maçlardan galip ayrılmak istiyoruz'' dedi.

Maçın son anlarında oldukça sinirlendiğini söyleyen Kartal, ''Çalıştığım bütün kulüplerde hakemler hakkında hiç konuşmadım. Ama bugün verilen kararları herkes gördü. Göz göre göre de benim oyuncularımın verdiği mücadelenin, emeğin bir karşılığı olması lazım. Hepimiz inançlı, vicdanlı insanlarız. Hakemlerimizin dikkat etmesini istiyorum. Objektif olsunlar. Neyi görüyorsa onu çalsınlar, herkese aynı olsunlar. Ben daha fazla konuşmayacağım'' ifadelerini kullandı.

SELAHATTİN BAKİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Alanyaspor maçı ve hakem Atilla Karaoğlan için şunları söyledi:

"En üst seviyeyi görmüş oyuncularımız, 'Hayretler içindeyiz' dediler. Dün kampta da rakibimizin maçını izledik, niyet farkı... Hakemlerin Türk futbolunu bu şekilde temsil etmemesi gerekiyor. Szymanski'ye verilmeyen penaltı, takımın %100 bir gol pozisyonuna çıkarken atağın kesilmesi, gayet zorlama bir şekilde Dzeko ve İrfan Can'a gösterilen kartlar ve yine Fenerbahçe'ye nasip olan, gereğinden fazla uzun süren bir VAR incelemesi. Neden bu detaylar aranıyor? Bunların TFF tarafından Fenerbahçe ve futbol kamuoyuna cevaplandırılması gerekiyor.''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin