İsmail Kartal için artık o isim yok. 12 maça çıktı ancak verilen şansları bir bir tepti

Sezon başında sözleşme yenilenen Miha Zajc devre arasında Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor. Hem İsmail Kartal'ın hem de taraftarların çok şey beklemesine rağmen bir türlü geçtiğimiz yıllardaki görüntüsüne ulaşamayan Miha Zajc devre arasında Fenerbahçe'den kiralık ya da bonservisyle birlikte ayrılacak.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal için artık o isim yok. 12 maça çıktı ancak verilen şansları bir bir tepti
Arşiv

Fenerbahçe ile geleceği yaz döneminde uzun bir süre belirsizliği koruyan Miha Zajc tarafların anlaşmasının ardından sarı-lacivertli ekiple sözleşme yenilemişti.

Ortaya koyduğu performans ve yaratıcılıkla Fenerbahçe taraftarının en çok sevdiği isimlerden birisi olan Miha Zajc bu sezonun en büyük hayal kırıklıklarından birisi oldu. UEFA Avrupa Konferans Ligi Elemeleri dahil olmak üzere bu sezon İsmail Kartal'ın 12 kez forma şansı verdiği Miha Zajc fileleri yalnızca 2 kez havalandırabildi.

İki gol sevincini de Ludogorets karşısında yaşayan Miha Zajc maçın adamı seçilmesine rağmen taraftarların büyük tepkisine maruz kalmıştı.

YA KİRALIK YA DA BONSERVİSİYLE

Lincoln Henrique'nin sakatlığını atlatıp takıma dönmesinin ardından kadroda yabancı oyuncu sayısının fazlalığından dolayı sıkıntı yaşayacak olan Fenerbahçe'de, Miha Zajc gözden çıkarılan ilk isim oldu. Fenerbahçe, Miha Zajc'e teklif gelen tüm teklifleri kabul etme kararı aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin