İsmail Kartal hakem hatalarına artık dayanamadı: Emeklerin heba edilmesi can sıkıyor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de sahasında Çaykur Rizespor'u 5-0 yendi. Sarı-lacivertliler 7'de 7 yaparak liderliğini sürdürürken, İsmail Kartal galibiyeti değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal hakem hatalarına artık dayanamadı: Emeklerin heba edilmesi can sıkıyor

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor'u 5-0 yendi. Sarı- lacivertlilerin gollerini Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Joshua King kaydetti. Fenerbahçe ligde 7'de 7 yaptı ve 21 puanla liderliğini sürdürdü.

Oyun güçlerini sürekli artırmaya çalıştıklarını dike getiren Kartal, "Oyuncularımız taktik disipline bağlı oynadı, onları tebrik ediyorum. Maçın başından sonuna kadar futbol oynamaya çalıştık. Pozitif futbol oynamaya çalışan bir takımız. Oyuncuların iştah ve coşkusu beni mutlu ediyor. Her geçen gün çeşitli organizasyonlarımız oluyor. Oyuncular da bundan mutlu oluyor" dedi.

İsmail Kartal hakemler hakkında ise, "Hakemler hakkında konuşmadım ama bu akşam öyle bir noktaya geldim ki beni konuşmak zorunda bırakacakları seviyeye geldim. Bu kadar güzel futbol oynayan takımın emeklerinin heba edilmesi can sıkıyor. Başkanımız bu konuyla ilgili hafta içi net bir açıklama yapacak'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin