İsmail Kartal galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Göztepe'yi Serdar Aziz ve Arda Güler'in golleriyle 2-0 mağlup ederek galibiyet serisini beş maça çıkardı. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe, sahasında Göztepe’yi 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Hafta içerisindeki yaptığı idmanlarda oyuncularına Göztepe’yi ciddiye almaları konusunda uyardıklarını belirten Kartal, “Galatasaray derbisinden sonra rehavet olabileceğini tahmin ediyordum. Haftanın ilk antrenmanında oyuncularımı uyardım. Göztepe takımının yerinin bu olmadığını söyledik. Buna rağmen oyunun başında karşılaşmaya coşkulu başladık. Golü de bulduk. İstemediğimiz bir sakatlık oldu ve mevkisel değişiklikler oldu. İlk yarının son 15 dakikasında durgunluk oldu ve tempomuz düştü. İlk yarının son bölümünde de rakibimizin yüzde 100 gol pozisyonları vardı'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Kartal, ''İkinci yarı toplantı yaptık, ne yapmamız gerektiğini anlattık. Topu aldık ve baskı kurduk. 3 oyuncu değişikliği yaptık. Bazı oyuncularda yorgunluk belirtisi vardı ve takımın enerjisini yükselttik. Ardından ikinci golü bulduk ve daha fazla da atabilirdik. Taraftarımıza desteği için teşekkür ediyorum, bu galibiyeti onlara armağan ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin