İsmail Kartal, derbi sonrası açıklamalarda bulundu

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ı sahasında 2-0'la geçen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal, derbi sonrası açıklamalarda bulundu

Süper Lig 'in 32. haftası dev derbiye sahne oldu. 

Fenerbahçe , Kadıköy'de Galatasaray 'ı konuk etti ve 90 dakikanın sonunda 2-0 kazanarak Süper Lig'de 2. sıraya yükseldi.

Maç sonrasında sarı lacivertli takımın teknik patronu yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu. 

İşte İsmail Kartal'ın açıklamaları:

Maçtan önce verdiğim röportajımda da bu maça çok iyi hazırlandığımızı söylemiştim. Maçın anahtarı ve kilidi şu olacaktı. Biz kendi işimizi yapacağız. Taktik disiplinimizden kopmadan, kendi işimizi yapacağımızı ve 11 kişi maçı tamamlamamız gerektiğini oyuncularıma anlattı. Bugün de bunu yaptık, sakin kaldık. Kompakt bir şekilde 2. bölgede rakibi karşıladık. Baskı yaparak rakibinin üzerimize gelmesini engelledik. Son oynadığımız 7-8 maçını analiz ettik. Çok fazla pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Onların da ön tarafta etkili silahları var, Kerem gibi, Babel gibi. Onların da önemlini almamız gerekiyordu. Biz kendi işimizi yaptık. Oyun içerisinde şuursuzca hareket etmememiz gerektiğini oyuncularımıza anlattım. Biz de bugün disiplinli oyunumuzun sonucunu aldık. 

Bugün buraya gelerek bizi destekleyen Fenerbahçe taraftarına bu galibiyeti armağan ediyorum. Bu taraftar bize güvenirse biz onları mahcup etmeyeceğiz. Biz onlar için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum, söylediğim her şeyi yerine getirdiler.

Ben benden öncesine çok bakmıyorum. Kimseyle yarışmak ve karşılaştırmak gibi bir düşüncem yok. Ben Fenerbahçe için ekibimle beraber en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Taraftarlarımız, başkanımız, yöneticilerimiz bize güveniyorlar. Biz ligi en iyi şekilde bitirmeye çalışıyoruz. Biz geldik, oyuncularımızla bir bütünlük sağladık. Her şey de iyi gidiyor. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin