İsmail Kartal bir şok daha yaşadı. Fenerbahçe'de sakatlar kervanına o isim de eklendi

Sakatlık sorunu nedeniyle kadroda büyük sıkıntı yaşayan İsmail Kartal'a bir kötü haber de Bright Osayi-Samuel'den geldi. Nordsjaelland maçında sakatlanan Bright Osayi-Samuel'in, Sivasspor karşılaşmasında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal bir şok daha yaşadı. Fenerbahçe'de sakatlar kervanına o isim de eklendi
Arşiv

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Nordsjaelland karşısında 6-1 gibi farklı bir yenilgi alan Fenerbahçe'de gözler yeniden lige çevrildi.

Sivasspor ile pazartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de sakatlık kervanına katılan son isim Bright Osayi-Samuel oldu. Nordsjaelland karşılaşmasında sakatlanan Bright Osayi-Samuel'in Sivasspor karşılaşmasında oynamasının zor olduğu öğrenildi.

OSAYI YERİNE MERT MÜLDÜR

Bright Osayi-Samuel'in sakatlığı nedeniyle İsmail Kartal'ın Sivasspor maçında sağ bekte Mert Müldür'ü oynatması bekleniyor. Fenerbahçe'nin, Sassuolo'dan transfer ettiği Mert Müldür bu sezon dokuz maçta forma şansı buldu ve 208 dakika sahada kaldı.

Ayrıca uzun süredir sakat olan Fred'in de sakatlığını tamamen atlattığı ve İsmail Kartal'ın görev vermesi halinde Sivasspor maçında forma giyebileceği öğrenildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin