İsmail Ege Şaşmaz keşfedilme hikayesini anlattı

Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, verdiği röportajda rol aldığı "Barış Akarsu Merhaba" filmi ve keşfedilme hikayesi hakkında açıklamalarda bulundu. İsmail Ege Şaşmaz, "Asansörde keşfedildim" sözleri ile dikkatleri üzerine çekti.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Ege Şaşmaz keşfedilme hikayesini anlattı

Son dönemin en popüler isimlerinden olan İsmail Ege Şaşmaz, "Barış Akarsu Merhaba" filmi ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, HaberTürk'e röportaj verdi. Keşfedilme hikayesinden bahseden ünlü oyuncu, "İstanbul'a körü körüne mi yoksa bir plan dâhilinde mi geldin?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Körü körüne geldim. Ailemi kandırdım. "Böyle bir iş var. Bir iş başlayacak, bir dizi olacak. Bir ay sonra başlayacak. Kalacak yerim de hazır" dedim. Aslında hiçbiri hazır değildi. Başlayacak bir iş de yoktu. Kimseyi de tanımıyordum. Bir ay çalışıp para biriktirmiştim, o 600 lirayla İstanbul'a geldim. 2012'de bir organizasyon şirketinde süpervizörlük yapıyordum. Partiler olurdu, ben de oralarda çalışan insanların başında konumlandırılan kişiydim. 18 yaşımda bunu yapıyordum. 20 kişiyi bana emanet ediyorlardı. Orada sosyalleşiyordum. Oraya oyuncular, senaristler, yönetmenler geliyordu. Mesela, keşfediliş hikâyem şöyle; İrfan Şahin ile asansörde tanıştık ve sonra 'Güneşi Beklerken'de başrol oynadım. İrfan Şahin ile tanıştığımın haftası aynı yerde Ece Yörenç ile tanıştık. Ece hanım sağ olsun, beni sevdi ve Kerem Çatay ile görüştürdü."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin