İsmail Altunsaray kimdir. Şarkılar Bizi Söyler konuğu İsmail Altunsaray kaç yaşında. Evli mi?

İsmail Altunsaray Şarkılar Bizi Söyler programında konuk olarak yer aldı. Konservatuar mezunu İsmail Altunsaray Kız Senin, Kurusa Fidanım, Senin Yüzünden, Asker Kınası, Sen Benimsin gibi parçaları seslendirdi. Sesiyle dinleyicileri etkileyen İsmail Altunsaray Bozlak geleneğinin yeni kuşak temsilcilerinden biridir. Peki Şarkılar Bizi Söyler konuğu İsmail Altunsaray kaç yaşında? Evli mi? İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
İsmail Altunsaray kimdir. Şarkılar Bizi Söyler konuğu İsmail Altunsaray kaç yaşında. Evli mi?

Müzik kariyeriyle gündeme gelen İsmail Altunsaray Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un sunuculuğunu yaptığı Şarkılar Bizi Söyler programında parçalarını okuyacak. Ödüllü şarkıcı İsmail Altunsaray Kırşehir doğumludur. Peki Şarkılar Bizi Söyler konuğu İsmail Altunsaray kaç yaşında? Evli mi?

İsmail Altunsaray 6 Ağustos 1980'de Kırşehir'de dünyaya geldi. Halil İbrahim ve Kevser Altunsaray'ın oğlu İsmail Altunsaray müzik hayatına henüz 12 yaşındayken bağlama çalarak başladı.

1997'de  İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümü’nü kazandı. Eğitim hayatı boyunca çeşitli üniversite ve toplulukların ulusal ve uluslararası etkinliklerinde bulundu.

2002'de konservatuvar eğitimini tamamlayan Altunsaray, 2003'te TRT İstanbul Radyosu Türk Halk Müziği Birimi’ne akitli sanatçı olarak kabul edildi. Bu süreçte çeşitli televizyon ve radyo programlarında icracı ve solist sanatçı olarak bulundu.

2005'te Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Musikisi Ana Sanat Dalı Yüksek Lisans Programı’nda lisansüstü eğitimini başarıyla tamamladı.

İSMAİL ALTUNSARAY EVLİ Mİ?

İsmail Altunsaray 2012 yılında Songül Yılmaz ile hayatını birleştirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin