İşler Güçler yeniden ekranda

Bir dönem Star'da ekrana gelen ve izleyicinin dikkatini çeken İşler Güçler dizisi yeniden izleyici karşısına çıkıyor. Peki dizi hangi günler izleyici karşısına çıkacak?

Google Haberlere Abone ol
İşler Güçler yeniden ekranda

Bir dönem Star'da ekrana gelen ve izleyicinin dikkatini çeken İşler Güçler dizisi yeniden izleyici karşısına çıkıyor.

Coronavirüs salgını nedeniyle dizi setleri durdu. Dizilerin yeni bölümleri çekilmezken Star, bir döneme damga vuran dizisi İşler Güçler'i yeniden ekrana getirecek.

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz’in başrollerini paylaştığı tekrar bölümleriyle her gece Star’da ekrana gelecek.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı dizinin konusu şöyle:

3 yakın arkadaş kendi filmlerini çekmeye karar verir,ama hiç paraları yoktur! İşler Güçler, kariyerlerinde farklı noktalardaki üç oyuncunun, birlikte bağımsız bir film çekebilmek için girdikleri kısır döngünün trajikomik hikayesini konu ediyor.

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz muhteşem filmlerini çekme hayalleri kuran, ve gerekli parayı toplamak için istemeyerekte olsa 'Meslek Hikayeleri' adlı belgesel-programda sunuculuk yapan üç aktördür. Ahmet, başrol oynadığı günlerin özlemini çekmekte, mazideki başarılarının göz ardı edilmesinden şikayet etmektedir. Murat, mesleğinin gereklerini yapmaya çalışırken, kendisini terketmiş olan eski sevgilisiyle beraber çalışmanın zorluklarını yaşamaktadır.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin