İşler Güçler 50 milyonu aştı

İşte, Star TV'de yayınlanan komedi dizisinin dijital karnesi.

Google Haberlere Abone ol
İşler Güçler 50 milyonu aştı

Star’da geçen yaz başlayan İşler Güçler dizisi www.startv.com.tr’de ulaştığı 50 milyon izlenme sayısı ve Star Dijital tarafından yönetilen sosyal medya hesaplarının rakamlarıyla dikkat çekti.

 

Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz’in başrollerini paylaştığı Limon Yapım imzalı komedi dizisi, Star ekranında olduğu gibi, dizinin ‘Bipsiz’ bölümlerinin, özel videolarının, foto galerilerinin yer aldığı kanalın web sitesi startv.com.tr’den de takip ediliyor.

 

İŞLER GÜÇLER’İN DİJİTAL KARNESİ



28 Haziran 2012 tarihinden bugüne kadar 34 bölümü yayınlanan dizi, www.startv.com.tr’de 50 milyon izlenme rakamına ulaştı. Dizinin en çok izlenen bölümü 2 milyon 800 bin ile 32. bölüm oldu. 

 

Sosyal medya hesapları Star Dijital tarafından yönetilen İşler Güçler’i Facebook’ta 584 bin kişi beğendi. Dizinin facebook takipçilerinin %24’ü İstanbul’dan. İstanbul’u sırasıyla %11 Ankara ve %4 ile İzmir takip ediyor. Bursa ise %2 rakamı ile 4. Sırada.

 

145 bin takipçisi olan İşler Güçler’in Twitter’daki hesabından (www.twitter.com/islergucler) 2.875 tweet atıldı ve bu tweetler toplamda 25.621 kez retweet edildi. Hesabın potansiyel erişim* rakamı ise 400 milyon 928 bin 600.

 

İşler Güçler, Salı günleri saat 23:00’te Star TV’de ekrana geliyor ve yayının ardından startv.com.tr’de izlenebiliyor. 



İşte, İşler Güçler'in digital karnesi:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin