İŞKUR’dan 5 bin 568 personel alım ilanı: İŞKUR 5 bin 568 personel alımı başvuru şartları neler?

İŞKUR’dan yeni personel alım ilanı yayınlandı. İlana göre; ilkokul mezunu ve okuma – yazma bilen herkes açılan ilana başvuru yapabilecek. Tüm illerde 5 bin 568 personel alımının yapılacağının açıklanmasının ardından binlerce vatandaş ilan için araştırma yapmaya başladı. Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilana göre, özel sektör ve kamu kurumlarına 5 bin 568 personel alınacak.

Google Haberlere Abone ol
İŞKUR’dan 5 bin 568 personel alım ilanı: İŞKUR 5 bin 568 personel alımı başvuru şartları neler?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tüm Türkiye genelinde özel sektör ve kamu kurumlarında istihdam etmek üzere 5 bin 568 personel alımı yapacağını duyurdu. Okuma yazma bilen ve ilköğretim mezunu olan herkesin başvurabileceği ilanlar, İŞKUR’un resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Peki, İŞKUR 5 bin 568 personel alım ilanına başvuru şartları neler?

İŞKUR BEDEN İŞÇİSİ BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

İŞKUR’dan 5 bin 568 personel alım ilanı: İŞKUR 5 bin 568 personel alımı başvuru şartları neler?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Beden İşçisi alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların öncelikle esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet sitesine giriş yapmaları ve açılan sayfada "Meslek" bölümüne "Beden İşçisi" yazarak arama yapmaları gerekiyor.

İŞKUR 5 BİN 568 PERSONEL İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR’dan 5 bin 568 personel alım ilanı: İŞKUR 5 bin 568 personel alımı başvuru şartları neler? - Resim : 2

  • Başvuruda bulunacak adayları öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve 18 – 45 yaş arasında bulunması gerekiyor.
  • En az ilköğretim mezunu ve vardiyalı çalışma sistemine uygun olma şartı aranıyor.
  • Bazı firmalar tarafından B Sınıfı sürücü belgesine sahip adaylar da istenebiliyor.

BEDEN İŞÇİSİ NEDİR? BEDEN İŞÇİSİ MESLEK TANIMI

İŞKUR’dan 5 bin 568 personel alım ilanı: İŞKUR 5 bin 568 personel alımı başvuru şartları neler? - Resim : 3

Beden işçisi, kas gücünü kullanarak taşıma, kaldırma, istifleme, kürekleme, kazma ve benzeri işleri basit işçilik aletlerini gerekli yerlerde kullanarak herhangi bir işte ücret karşılığında çalışan kişiye denilmektedir.

İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARI

İŞKUR’dan 5 bin 568 personel alım ilanı: İŞKUR 5 bin 568 personel alımı başvuru şartları neler? - Resim : 4

Çeşitli branşlarda görevlendirmek üzere personel alım ilanları İŞKUR'un resmi sitesinde düzenli aralıklarda yayımlanıyor.

Aşağıdaki linke tıklayıp "Meslek" kısmına iş aradığınız alanları (Örneğin; kasiyer, danışma, büro memuru, güvenlik ve bekçi) yazarak güncel ilanları görebilir ve İŞKUR üye bilgilerinizi girerek ilanlara başvuruda bulunabilirsiniz.

 İŞKUR güncel iş ilanları için TIKLAYIN!

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin