Işıl Reçber'den Rüştü Reçber’in sağlık durumu hakkında önemli açıklama!

Tedavisine devam edilen efsanevi milli kaleci Rüştü Reçber'in sağlık durumu hakkında yeni gelişmeleri eşi Işıl Reçber paylaştı. Işıl Reçber, durumun normal ve stabil olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Işıl Reçber'den Rüştü Reçber’in sağlık durumu hakkında önemli açıklama!

Tedavisine devam edilen efsanevi milli kaleci Rüştü Reçber'in sağlık durumu hakkında yeni gelişmeleri eşi Işıl Reçber paylaştı. Işıl Reçber, durumun normal ve stabil olduğunu söylerken "Bir saniye dahi göremiyorum eşimi şu an ama biliyorum ki emin ellerde" dedi. Işıl Reçber ayrıca "Eşim sporcu, sigara kullanmıyor ve kendisine dikkat ediyor olmasına rağmen bu kadar sarsıldı. Sigara içenler için durum çok kritik" mesajını verdi.

Kaldırıldığı hastanede corona virüsü (Covid-19) tedavisi devam eden Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber, efsanevi kalecinin sağlık durumu hakkında bir paylaşımda bulundu. Işıl Reçber, eşinin yoğun bakımda yatmadığını ve tedavinin normal, stabil bir şekilde devam ettiğini ifade etti. Işıl Reçber bazı haber kaynaklarından paylaşılan “Rüştü Reçber yoğun bakımda” haberlerine “Biraz daha iyiyiz tedavimiz stabil olarak normal odada devam etmekte. Daha iyi olacağız inşallah” yanıtını vermişti.

Gelişmelerin ardından Rüştü Reçber’in son durumu hakkında yeni bir paylaşım yapan Işıl Reçber, “Bir saniye dahi göremiyorum ama biliyorum ki emin ellerde” ifadelerini kullanan Reçber, “Eşim sporcu, sigara kullanmıyor ve kendisine dikkat ediyor olmasına rağmen bu kadar sarsıldı. Sigara içenler için durum çok kritik. İçmeyin, bırakın vesile olsun” ifadelerini kullandı.

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merak eden bizim için tedirgin olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum..Zor ve ağır günler, Tedavimiz normal odada stabil şekilde devam ediyor, daha iyi olacağız inşallah🙏🏻 1sn dahi göremiyorum eşimi şu an ama biliyorum ki emin ellerde.. 5 gün olmuş ben günleri saatleri hatırlamıyorum hasta olanları düşünün Allah hepsine güç versin,, Bu dönemde testler PCR ve kan testi olarak yapılıyor.En saglıklısı ikisini de yaptırmak, kan testinde taşıyıcı olanlar da çıkıyor.Bogaz ve burundan alınan örneklerde test yanlış sonuç verebiliyor,, Var olan tüm grip ,soğuk algınlığı, zaturre bu virüsle bağlantılı şu an.Önemli olan virüs yükü ve nasıl atlatacagınız.Zaturre en sıkıntılı olanı çünkü akciğerlere inmiş oluyor artık,, burada da ilk sınavınızı virüsle akciğerde veriyorsunuz.Kronik hastalıklara, yaşa gelmeden önce ilk aşama ciğerlerde.Eşim sporcu, sigara kullanmıyor ve kendisine dikkat ediyor olmasına rağmen bu kadar sarsıldı.Sigara içenler için durum çok kritik.İçmeyin, bırakın vesile olsun..Allaha emanet olun..#seniseviyoruz#seniözledikRR

Isil Recber (@isilrecber)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

RÜŞTÜ REÇBER’İN TEDAVİ OLDUĞU HASTANEDEN AÇIKLAMA

Eski milli kaleci Rüştü Reçber’in tedavisine devam edildiği belirtilirken genel durumunun her geçen gün daha iyiye gittiği ifade edildi.

Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Serap Gençer ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Gülcihan Özkan, Rüştü Reçber ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Pazar günü Covid-19 tanısı alarak hastanemize nakledilen ve tedavisini sürdürdüğümüz Rüştü Reçber halen hastanemizde normal hasta katında yatırılarak izolasyonu ve tedavisine devam edilmektedir. Hastamızın genel durumu her geçen gün daha iyiye gitmektedir.”

Işıl Reçber'den Rüştü Reçber’in sağlık durumu hakkında önemli açıklama! - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin