İşçi servisi kamyonla çarpıştı! Çok sayıda işçi yaralı, 4 işçinin durumu ağır

Ankara'da mesaiden çıkan işçileri taşıyan işçi servisi kamyonla çarpıştı. 9 işçi ve servis şoförü yaralanırken 4 işçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
İşçi servisi kamyonla çarpıştı! Çok sayıda işçi yaralı, 4 işçinin durumu ağır

Ankara'da işçi servisi ile kamyon çarpıştı: 10 yaralı

Ankara'nın Sincan ilçesinde, kamyonla çarpışan işçi servisindeki 10 kişi yaralandı. 

Kaza, saat 18.30 sıralarında Sincan ilçesine bağlı Malıköy mevkisinde meydana geldi. Sincan-Temelli karayolunun Sincan istikametinde seyir halinde olan Metin Yücel (22) yönetimindeki 06 NR 137 plakalı işçi servisi minibüsü, Ankara Dökümcüler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nden karayoluna çıkan Agah Öz'ün (59) kullandığı kamyon ile kavşakta çarpıştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazada, servis minibüsünün sürücüsü ile araçtaki 9 işçi yaralanırken, kamyon sürücüsü ise yara almadı. 

İtfaiye ve çevredekilerin yardımıyla servis minibüsünden çıkarılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Jandarma, kaza yeri ve çevresinde güvenlik önlemi alırken, tedaviye alınan yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Kaza nedeniyle Sincan- Temelli karayolunun Sincan istikametinde trafik kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin kazayla ilgili incelemesi sürdürülüyor.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin