İş yerinde başarılı olmanın formülü bulundu: Cinsel tatmin...

Pek çoğumuz iş yerinden gergin insanlarla çalıştığımızda onların cinsel hayatlarında mutlu olmadığını düşünürüz değil mi? Bu bir şehir efsanesi olarak dilden dile yayılsa da yapılan araştırmalar bunun hurafe değil gerçek olduğunu ortaya çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
İş yerinde başarılı olmanın formülü bulundu: Cinsel tatmin...

İnsan ilişkilerinde cinsel hayatın düzenli ve mutluluk verici olmasının her türlü diyaloğu da verimli kılıyor. Bu mutluluk özellikle de neredeyse günümüzün yarısından fazlasını geçirdiğimiz iş yerlerine olumlu olarak yansıyor.

11 milyondan fazla kullanıcıyı bir araya getiren Avrupa’nın lider fölrt uygulaması Gleeden’ın Türkiye’deki üyeleri arasından 2 bin 714 kişiyle yaptığı araştırma cinsel hayat ve iş hayatı arasındaki korelasyonu ortaya koydu.

CİNSEL OLARAK MUTLU DEĞİLSENİZ GERGİN BİR İNSAN OLUYORSUNUZ....

2 bin 714 kişiyle yapılan bu araştırmada katılımcıların yüzde 72'si “cinsel tatminsizliğin iş hayatında sizi daha gergin yaptığını düşünüyor musunuz?” sorusuna evet yanıtını verdi.

Yani cinsel hayatı kötü olan insanların sinirli oldukları şehir efsanesi değil, gerçek çıktı.

Ayrıca,  “tatminkâr bir gecenin ardından işe gittiğinizde, arkadaşlarınız sizde bir fark görüyor mu?” sorusuna katılımcıların %90’ı “evet” yanıtını verdi.

Bu fark elbette olumlu anlamdaydı.

Cinsel yaşamın iş performansına etkisi “cinsel hayatınızın iş motivasyonunuzu etkilediğini düşünüyor musunuz?” sorusuna katılımcıların %74’ü “evet" dedi.

Araştırmanın da ortaya koyduğu gibi cinsel hayatında mutlu olanlar daha başarılı oluyor.

“Cinsel hayatınız yolunda gitmediği zaman işinizde daha çok hata yapıyor musunuz?” sorusuna katılımcıların %58’i “evet” derken, %42’si bundan etkilenmediğini belirtti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin