İş kadınının tecavüz olayında yeni detaylar ortaya çıktı! Uygunsuz fotoğraflarını ve videosunu çekti

Gündeme bomba gibi düşen tecavüz olayında yeni detaylar ortaya çıktı. Ünlü isimlerin reklam ve organizasyon işlerini yapan iş kadını Lara B'nin bir süre birlikte yaşadığı eski sevgilisinin tecavüze uğramasına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Evli ve çocuk sahibi eski sevgili İbrahim B'nin, ünlü iş kadınının uygunsuz fotoğraflarını ve videolarını kayıt altına aldığı belirlendi. Mağdur kadın, İbrahim B'nin cep telefonuna el konulmasını talep etti.

Google Haberlere Abone ol
İş kadınının tecavüz olayında yeni detaylar ortaya çıktı! Uygunsuz fotoğraflarını ve videosunu çekti

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre; ünlü isimlerin reklam ve organizasyon işlerini yapan iş kadını Lara B. bir süre birlikte yaşadığı eski sevgilisinin evli ve çocuk sahibi olduğunu öğrenince ayrılmak istemişti. Sabah'ın duyurduğu skandal olay 2 Mart 2023 tarihinde meydana gelmişti. Lara B. sevgilisi hakkında yaptığı araştırma sonucunda İbrahim B'nin halen evli olduğunu ve çocuğunun bulunduğunu öğrendi. İlişkisini sonlandıran ünlü iş kadınını ısrarla arayan İbrahim B. boşanacağını söyleyerek barışmak istemişti.

KAFASINA VURUP BAYILTTI

İbrahim B. eski kız arkadaşını ikna etmeye çalışsa da Lara B. barışma taraftarı olmadığını söyledi. Yine iddiaya göre aldığı cevap karşısında öfkelenen İbrahim B. masada bulunan şarap kadehini Lara B.'nin kafasına vurdu.

Ardından telefonla yüzüne vurarak darp etmeye devam etti. Aldığı darbeler sonrası baygınlık geçiren genç kadın kendisini savunmaya çalıştı ancak engel olamadı.

İş kadınının tecavüz olayında yeni detaylar ortaya çıktı! Uygunsuz fotoğraflarını ve videosunu çekti - Resim : 2

BAYILTIP TECAVÜZ ETTİ

Lara B., baygın haldeyken eski sevgilisi İbrahim B. genç kadına tecavüz etti. Yarı baygın haldeki genç kadın müdahale etmeye çalışsa da öfkeli adama engel olamadı.

İddialar arasında İbrahim B'nin Lara B'ye, "Seni sokakta öldürtmem bir dakikamı almaz, bana bulaşırsan senin adını çocuk pornocusuna çıkarırım. Seni bitiririm, hapisten korkmuyorum" diye tehditler savurduğu belirtildi.

İş kadınının tecavüz olayında yeni detaylar ortaya çıktı! Uygunsuz fotoğraflarını ve videosunu çekti - Resim : 3

UYGUNSUZ FOTOĞRAF VE VİDEOLARINI ÇEKMİŞ

Sabah yaşanan saldırıya ilişkin yeni detaylara ulaştı. Genç kadın tarafından savcılığa yapılan suç duyurusunda İbrahim B'nin Lara B'ye ait müstehcen fotoğraf ve videoları çektiği anlatıldı.

Mağdur kadın uygunsuz fotoğraf ve videoların ele geçirilmesi için İbrahim B'ye ait telefon, bilgisayar gibi tüm dijital materyallerine el konulmasını talep etti. Savcılığın yürüttüğü soruşturma devam ediyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin