İş Bankası'ndan sürücülere 40 TL müjdesi.... İş Bankası ile Total anlaştı, sürücülere 40 TL MaxiPuan verilecek

Sürücüler dikkat! İş Bankası kampanyası yeniden başladı. En son 2019'da yapılan kampanyada Total istasyonlarından akaryakıt ve doğalgaz alanlara 40 lira hediye puan veriliyordu. 2018 ve 2019'da yapılan bu kampanyaya 2020 yılında ara verilmişti. İş Bankası bu kampanyayı yeniden başlattı ve sürücülere yeniden akaryakıt alımında 40 TL hediye puan vermeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
İş Bankası'ndan sürücülere 40 TL müjdesi.... İş Bankası ile Total anlaştı, sürücülere 40 TL MaxiPuan verilecek

İş Bankası 2018'de başlattığı kampanyayı 2019 yılında da sürdürmüştü.

2020 yılında ara verdiği 40 TL MaxiPuan hediyesi yeniden başladı. Ve bu kampanyanın da 1 Ekim ile 15 Kasım tarihleri arasında geçerli olacağını açıkladı.

İş Bankası'nın web sitesinden yapılan duyuruda, "1 Ekim - 15 Kasım 2021 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı Total istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 125 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı Total istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 40 TL MaxiPuan!" verilecek denildi.

İş Bankası'ndan sürücülere 40 TL müjdesi.... İş Bankası ile Total anlaştı, sürücülere 40 TL MaxiPuan verilecek

Kampanya ile ilgili yapılan duyuruda, "Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz" ifadesi kullanıldı.

İş Bankası'ndan sürücülere 40 TL müjdesi.... İş Bankası ile Total anlaştı, sürücülere 40 TL MaxiPuan verilecek - Resim : 2

İş Bankası kampanyasına katılmak için şu duyuruyu yaptı:

Katılmak için: 

Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.
 
Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

SMS ile katılmak isterseniz "TOTAL" yazıp boşluk bırakarak kartınızın son 6 hanesini 4402'ye gönderebilirsiniz. Katılım için gönderilen SMS'ler 1 SMS olarak ücretlendirilecektir.

 Maximum Anlaşmalı Total İstasyonları
 
Kampanyaya dâhil olan işlemler: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, Pati Kart, MaxiPara Kartlar)
 
Kampanyaya dâhil olmayan işlemler: Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

  
Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı Total istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 19 Kasım 2021 tarihinde kampanya kapsamında kullandığınız son kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 29 Kasım 2021 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 40 TL MaxiPuan kazanabilir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin