Iron Maiden'ın polislerle çekilen fotoğrafında ilginç ayrıntı

Grubun, polis memurlarıyla çektirdiği iddia edilen hatıra fotoğrafı tartışma yarattı.

Google Haberlere Abone ol
Iron Maiden'ın polislerle çekilen fotoğrafında ilginç ayrıntı

Dünyanın en ünlü heavy metal gruplarından İngiltere çıkışlı Iron Maiden'ın, 'Maiden England' turnesi kapsamında geldiği İstanbul'da polis memurlarıyla çektirdiği iddia edilen hatıra fotoğrafı tartışma yarattı. Fotoğrafın, grubun bir önceki İstanbul ziyaretine ait olduğu belirtiliyor.



Bu akşam Beşiktaş İnönü Stadyumu’nda gerçekleştirilecek konserin biletleri aylar öncesinden tükenmişken, efsanevi grubun hayranları ise sabırsızlıkla bu akşamın gelmesini bekliyordu. Bükreş konseri sonrası kendilerine ait özel uçakla önceki gece 01.30’da Atatürk Havaalanı Genel Havacılık Terminali’ne inen İron Maiden grubunu Pozitif Live yetkilileri karşıladı.



Iron Maiden: İnönü'nün yıkımına yardım edeceğiz!



Ünlü grubun Türkiye 'ye geldiği sıralarda sosyal paylaşım sitelerinde yayılan bir fotoğraf da Maiden hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Ancak fotoğrafa dair ilginç bir ayrıntı vardı. O da söz konusu fotoğrafın, grubun bir önceki İstanbul konserinde çekilmiş olduğu gerçeğiydi. Yani birçok haber sitesinde paylaşılan görüntünün eski olduğu da kısa süre içerisinde açığa çıkmış oldu.



Haberin devamı için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin