Iron Maiden'dan mesaj var

İşte grup üyelerinin mesajları.

Google Haberlere Abone ol
Iron Maiden'dan mesaj var

Iron Maiden ile vuslata sayılı günler kaldı. Heavy metal devi Iron Maiden, Vodafone İstanbulCalling kapsamında Pozitif Live organizasyonuyla 26 Temmuz Cuma akşamı Beşiktaş İnönü Stadyumu’nda sahneye çıkacak. Bu buluşma, aynı zamanda yeniden yapılmak üzere yıkımına başlanan İnönü Stadyumu’ndaki son konser olması bakımından da tarihi öneme sahip. Britanyalı efsane grup, ‘best of’ formatındaki ‘Maiden England’ şovuyla sahnede olacak. Gecenin bir diğer yıldız ismiyse thrash metal tarihinin en önemli dört grubundan birisi olan Anthrax. Beşiktaş İnönü Stadyumu’ndaki son konser gününün açılışınıysa Voodoo Six yapacak. 

Iron Maiden’ın kariyerindeki üçüncü dönüm noktası olarak adlandırılan ‘Maiden England’ turnesi, 2004’te yayınlanan ‘The Early Days’ DVD’si ve ardından 2005’te çıktıkları ‘Early Days’ turnesinden izler barındırıyor. Bununla beraber 2008 yılında yayınladıkları ‘Live After Death’ DVD’si ve 2008 yılında çıktıkları ‘Somewhere Back In Time’ turnesiyle kendi Boeing 757 uçaklarında Bruce Dickinson kaptan plotluğunda 45 günde 81 bin kilometre yol yaparak 40 farklı ülkede toplamda 2 milyondan fazla seyirciye ulaştı ve bu turne sonrasında satış rekorları kıracak ‘Flight 666’ DVD’sine dönüştü. 



Son olarak 2011 yılında çıktıkları ‘Final Frontier’ dünya turnesiyle Avrupa’da stadyumları dolduran grup, bu sene de ‘Maiden England’la 1988’de gerçekleşen ‘Seventh Son of A Seventh Son’ turnesinden esinlenerek yaratılmış sahne tasarımı ve set-list ile rockseverlerin karşısında olacak. 



Haberin devamı için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin