Iron Maiden, İstanbul'u salladı!

Grup, 'Best Of' formatındaki Maiden England şovuyla müzikseverlerle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Iron Maiden, İstanbul'u salladı!

26 Temmuz Cuma akşamı, rock müziğin dünyaca ünlü grubu Iron Maiden, Maiden England turnesinin Türkiye ayağı için Pozitif Live organizasyonuyla Vodafone İstanbul Calling kapsamında Beşiktaş İnönü Stadyumu’ndaydı. Yaklaşık 20 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde, Iron Maiden klasikleşmiş tüm şarkılarını müzikseverlerle tek bir ağızdan söyledi.

 

Iron Maiden’ın performasından önce sahneyi Thrash metal tarihinin en önemli dört grubundan birisi olan Anthrax ve rock grubu Voodoo Six paylaştı.

 

Iron Maiden sahneye Moonchild şarkısı ile çıktı. Yaklaşık 2 saat sahnede hiç inmeden sürdürdükleri performanslarında grup The Prisoner, 2 Minutes to Midnight, The Trooper, The Number of The Beast, Phantom of The Opera gibi hitleri ile müzikseverlere müzik şöleni yaşattı. Ateş şovlarının izleyiciyle buluştuğu gecede, her şarkıda Eddie karakterinin başka bir yüzünü gösteren konser gerçek bir teatral deneyimdi.

 

Tüm set-list: Moonchild,  Can I Play With Madness,  The Prisoner,  2 Minutes To Midnight,  Afraid To Shoot Strangers, The Trooper, The Number Of The Beast, Phantom Of The Opera, Run To The Hills, Wasted Years, Seventh Son Of A Seventh Son, The Clairvoyant, Fear Of The Dark, Iron Maiden, Aces High, The Evil That Men Do, Running Free.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin