Irmak Ünal'dan bikinili yeni yıl kutlaması

Hayatını çocuklarıyla birlikte Bali'de sürdüren Irmak Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinin yeni yılını kutladı. Kırmızı bikinisiyle poz veren Ünal'ın karın kasları da dikkatleri çekti.

Google Haberlere Abone ol
Irmak Ünal'dan bikinili yeni yıl kutlaması

Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal, çocukları Kayla ve Vadi'nin babası Emre Karabacak'tan 2017 yılında boşanmıştı. Irmak Ünal, geçen yılın Eylül ayı sonunda Endonezya'nın başkenti Jakarta'ya uçmuştu. Buraya yerleşme kararı alan Ünal, bu kararıyla ilgili olarak "Tek amacım kızım Kayla ve oğlum Vadi'nin daha iyi bir eğitim alması. Tabi ben de çeşitli kurslara gideceğim. Plan yapmıyorum, anı yaşıyorum" şeklinde konuşmuştu.

Irmak Ünal'dan bikinili yeni yıl kutlaması

Yıllar önce de bir süre Amerika'da yaşayan Irmak Ünal, daha önce Bali'de yaşayan fotoğrafçı Bennu Gerede'nin tecrübelerinden de faydalandığını söylemişti. Bali'den yaptığı bikinili paylaşımlarıyla takipçilerinin karşısına çıkan Ünal, bu defa yine bikinili bir şekilde yılbaşı kutlamasında bulundu.

Irmak Ünal'dan bikinili yeni yıl kutlaması - Resim : 2

Irmak Ünal, çocuklarıyla birlikte çekilmiş fotoğraflarını, "Mutlu noeller ve ailemden sizinkilere tüm neşeler... Güzel adamızda ikinci Noelimiz ve çok minnettarız, sevgi, sağlık, neşe" notuyla paylaştı.

Irmak Ünal'dan bikinili yeni yıl kutlaması - Resim : 3

Irmak Ünal'dan bikinili yeni yıl kutlaması - Resim : 4

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin