İrfan Can Kahveci'nin yeni takımı belli oldu! Ezeli rakibe gidiyor

Yeni sezon transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden Beşiktaş'ta gündeme bomba bir isim geldi. Beşiktaş, Fenerbahçe forması giyen İrfan Can Kahveci'yi gündemine aldı.

Google Haberlere Abone ol
İrfan Can Kahveci'nin yeni takımı belli oldu! Ezeli rakibe gidiyor

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana performansıyla sürekli eleştiri oklarının hedefi haline gelen İrfan Can Kahveci hakkında sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

2021 yılının Ocak ayında Başakşehir'den Fenerbahçe'ye 7 milyon Euro karşılığında transfer olan İrfan Can Kahveci dönemin en çok ses getiren transferlerinden birisi olmuştu.

Gösterdiği performansla Avrupa'da birçok takımının dikkatini çeken İrfan Can Kahveci'ye Süper Lig'den Galatasaray da talip olmuş ancak 27 yaşındaki isim tercihini Fenerbahçe'den yana kullanmıştı.

İrfan Can Kahveci'nin yeni takımı belli oldu! Ezeli rakibe gidiyor

İrfan Can Kahveci, hem İsmail Kartal hem de Jorge Jesus döneminde çok fazla forma şansı bulmasına rağmen istenilen performansı bir türlü sergiyelemedi ve sosyal medyada bazı taraftarlar tarafından 'istenmeyen adam' olarak lanse edildi. Tüm bu gelişmelerin ardından İrfan Can Kahveci'nin yeni durağının Beşiktaş olabileceği gündeme geldi.

''İRFAN CAN'A BİR BAKALIM''

Teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcıları ve scout ekibiyle yaptığı son transfer toplantısında; sözü Milli takımda çalışırken her zaman kadroya aldığı İrfan Can'a getirerek, "Onun gibi oyunculara da bakalım" dediği ifade edildi.

İrfan Can Kahveci de, Milli takım döneminde "Şenol hoca oyuncusuna güven veren bir hoca. Tecrübelerinden yararlanıyoruz" demişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin