İrfan Can Kahveci yine sakatlandı

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, sahasında Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'de iki futbolcu sakatlık yaşadı.

Google Haberlere Abone ol
İrfan Can Kahveci yine sakatlandı

Fenerbaçe, evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçeli futbolcu Tisserand, Sivasspor maçının 21’inci dakikasında sakatlık yaşadı. Sağ bacağını tutan Tisserand, saha içinde yapılan tedavisinin ardından oyuna devam edemezken, 22’nci dakikada yerine Szalai oyuna dahil oldu.

Sarı-lacivertli ekipte İrfan Can Kahveci, Sivasspor maçında sakatlık yaşadı. Karşılaşmasının 59’uncu dakikasında Mesut Özil’in yerine oyuna dahil olan İrfan Can, topsuz alanda bir süre bekledi. Daha sonra kendini yere bırakan İrfan Can’a saha içinde tedavi uygulandı. Oyuna devam etmek isteyen İrfan Can, devam edemeyeceğini anladığı zaman değişiklik istedi. İrfan Can Kahveci 73’üncü dakikada oyundan çıkarken yerine Max Meyer dahil oldu.  

Hakeme tepki vardı

Karşılaşma sonrasında stat dışında toplanan taraftarlar, hakemlere sert tepki gösterdi. “Futbolun katili Türk hakemleri” tezahüratında bulunan sarı-lacivertli taraftarlar, Fenerbahçeli yönetici Erol Bilecik açıklamalarda bulunurken de tepkilerini sürdürdü. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un açıklamalarda bulunmasını ve bugünkü hakem performansı hakkında konuşmasını isteyen taraftarlar, daha sonra güvenlik görevlilerinin müdahalesi ile uzaklaştırıldı. Başkan Ali Koç ise stattan çıktıktan sonra otopark alanına yönelerek bir açıklama yapmadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin