İrem Sak: Hayatıma girecek kişi nefes alsın yeter

Oyuncu İrem Sak, birlikte olmak istediği profili anlattı. Sak, "Hayatıma girecek kişi, insan olsun, dünya vatandaşı olsun yeter. Daha doğrusu nefes alsın yeter" dedi.

Google Haberlere Abone ol
İrem Sak: Hayatıma girecek kişi nefes alsın yeter

Önceki gün Etiler Akmerkez’de makyajsız haliyle görüntülendi. Sözcü'den Emre Çevik'in haberine göre bir spor mağazasından alışveriş yapan oyuncu Sak, kendisini görüntüleyen muhabirlere açıklamalar yaptı. Bir süredir çalışmalar içinde olduğunu belirten Sak, “Sinema projesi olabilir, üzerinde çalışmalar yapıyoruz” dedi. Makyajsız haliyle biraz çekingen davranan oyuncu, “Ne yapayım haliyle böyle görüntülenmek istemiyorum. Makyaj yapmadan çıkmak benim suçum” dedi.

İrem Sak: Hayatıma girecek kişi nefes alsın yeter

Aşk hayatında uzun süredir durgun olan Sak, birlikte olmak istediği insan profilini anlattı. Sak, “Hayatıma girecek kişi, insan olsun, dünya vatandaşı olsun yeter. Daha doğrusu nefes alsın yeter. Tek kriterim nefes alması. Sevgiliye muhtaç değilim. Kendimle gerçekten çok güzel vakit geçiriyorum. Ben kendi kendimi mutlu edebiliyorum. Beni benden daha çok mutlu edebilecek biri olursa olur” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin