İrem Helvacıoğlu ve Fırat Çelik aşk mı yaşıyor? Fırat Çelik kimdir? Fırat Çelik kaç yaşında ve nereli?

Başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu ve meslektaşı Fırat Çelik’in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Geçtiğimiz Mart ayında sevgilisi Eser Alp ile yollarını ayıran İrem Helvacıoğlu, aşk acısından çabuk kurtuldu. Geçtiğimiz akşam bir mekanda samimi bir şekilde görüntülenen Helvacıoğlu ve Çelik arasında yeni bir aşk iddiası gündeme geldi. Peki, oyuncu Fırat Çelik kimdir? Fırat Çelik ve İrem Helvacıoğlu aşk mı yaşıyor?

Google Haberlere Abone ol
İrem Helvacıoğlu ve Fırat Çelik aşk mı yaşıyor? Fırat Çelik kimdir? Fırat Çelik kaç yaşında ve nereli?

Son olarak yaz dizisi “Baş Belası” ile ekranlara dönen İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz akşam Fırat Çelik ile bir mekanda samimi bir şekilde görüntülendi. Samimi şekilde ettikleri dans ile dikkat çeken ikili, aşk iddialarının odağında yer aldı. Daha önce yaptığı açıklamayla ne kadar kıskanç olduğunu dile getiren Helvacıoğlu’nun yeni aşkı Fırat Çelik mi oldu? Fırat Çelik kimdir? Fırat Çelik kaç yaşında ve nereli?

SARMAŞ DOLAŞ DANS ETTİLER

İrem Helvacıoğlu ve Fırat Çelik aşk mı yaşıyor? Fırat Çelik kimdir? Fırat Çelik kaç yaşında ve nereli?

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa'nın haberine göre, güzel oyuncunun Fransa'dan Türkiye'ye dönen Fırat Çelik'le birlikte olduğu ortaya çıktı.

İrem Helvacıoğlu ve Fırat Çelik aşk mı yaşıyor? Fırat Çelik kimdir? Fırat Çelik kaç yaşında ve nereli? - Resim : 2

İkili önceki akşam kalabalık arkadaş grubuyla Emirgan'da bir mekanda eğlendi. Gece boyu sarmaş dolaş dans eden çiftin ilişkilerini bir süredir gözlerden uzak yaşadığı öğrenildi.

Çift, haklarında çıkan aşk iddialarına henüz bir yanıt vermedi.

"ERKEK ARKADAŞIMIN PAYLAŞIM YAPTIĞI YERDEKİ DİĞER KİŞİLERİN HESAPLARINI BULURUM"

İrem Helvacıoğlu ve Fırat Çelik aşk mı yaşıyor? Fırat Çelik kimdir? Fırat Çelik kaç yaşında ve nereli? - Resim : 3

Başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu, daha önce yaptığı bir açıklamada kıskançlığına dikkat çekerek "Tam bir Sherlock Holmes'üm. Erkek arkadaşımın gittiği yerde paylaşım yapan diğer kişileri Instagram'dan bulurum. Sonra da ona 'Neden onlar orada?' diye sorarım" demişti.

FIRAT ÇELİK KİMDİR?

İrem Helvacıoğlu ve Fırat Çelik aşk mı yaşıyor? Fırat Çelik kimdir? Fırat Çelik kaç yaşında ve nereli? - Resim : 4

Fırat Çelik, 25 Mart 1981 yılında Almanya’da dünyaya geldi.

İki yaşındayken Türkiye’ye dönmeye karar veren ailesiyle birlikte dokuz yaşına kadar Tunceli’de yaşadı.

İrem Helvacıoğlu ve Fırat Çelik aşk mı yaşıyor? Fırat Çelik kimdir? Fırat Çelik kaç yaşında ve nereli? - Resim : 5

Tunceli’de 6 yıl yaşadıktan sonra ailesi ile beraber Paris’e yerleşmeye karar verdiler. Doksanlı yıllarda göç ettikleri Fransa’da eğitim gören Fırat Çelik, Paris’in banliyösu Champigny-sur-Marne’da Louise Michel Ortaokulu’ndan sonra Langevin Wallon Lisesi’nde ekonomi ve idari bilimler okudu.

İrem Helvacıoğlu ve Fırat Çelik aşk mı yaşıyor? Fırat Çelik kimdir? Fırat Çelik kaç yaşında ve nereli? - Resim : 6

19 yaşında babasına yardım etmek için çalışma kararı veren Fırat Çelik, Paris’e taşındı ve burada pek çok işin yanında mankenlik de yapmaya başladı.

Çevresinden tiyatro oyunculuğu yapması için destek gören Fırat Çelik, girdiği bir oyuncu seçiminde Moliere’in “Cimri” oyunundan bir monolog canlandırdı.

İrem Helvacıoğlu ve Fırat Çelik aşk mı yaşıyor? Fırat Çelik kimdir? Fırat Çelik kaç yaşında ve nereli? - Resim : 7

Raymond Acquaviva Fırat Çelik’i kendi okuluna girmeye ikna etti ve böylece Sudden Theatre’ın atölyelerine katıldı. Bir yıl kadar bu atölyelerde eğitim gördü.

İrem Helvacıoğlu ve Fırat Çelik aşk mı yaşıyor? Fırat Çelik kimdir? Fırat Çelik kaç yaşında ve nereli? - Resim : 8

Fırat Çelik’in profesyonel tiyatro kariyeri ise 2006 yılında yönetmen Thierry Harcourt ile yollarının kesişmesiyle başladı. Harcourt’un sahneye koyduğu, Anthony Burgess’in romanından uyarlanan “Otomatik Portakal” oyununda Fred rolünü üstlenen Çelik; 2007’de Comédie de Paris tiyatrosu ekibine katılarak Jean-Georges Tharaud tarafından sahneye koyulan Effets Secondaires oyununda Kevin rolünü canlandırdı.

İrem Helvacıoğlu ve Fırat Çelik aşk mı yaşıyor? Fırat Çelik kimdir? Fırat Çelik kaç yaşında ve nereli? - Resim : 9

Bu sırada pek çok kısa filmde oynayan Fırat Çelik, Johann Bertelli’nin yazıp yönettiği “Lignes” isimli kısa filmde de başrol oynadı.

Çelik, ilk uzun metraj sinema filmini 2009 yılında yönetmen Philippe Lioret’nin Welcome filmiyle gerçekleştirdi.

İrem Helvacıoğlu ve Fırat Çelik aşk mı yaşıyor? Fırat Çelik kimdir? Fırat Çelik kaç yaşında ve nereli? - Resim : 10

Vincent Lindon’un başrolünde oynadığı filmde küçük bir rol üstlendi. Berlin’de dünya prömiyeri yapılan film aynı yıl İstanbul Film Festivali’nin de açılış filmi olarak seçildi.

Bu vesileyle hayatında ilk defa İstanbul’a gelen Fırat Çelik, gelişinin hemen ardından teklifleri değerlendirerek birkaç ay sonra Türk televizyonları için çekilen “Kış Masalı” dizisinde başrol oynadı.

İrem Helvacıoğlu ve Fırat Çelik aşk mı yaşıyor? Fırat Çelik kimdir? Fırat Çelik kaç yaşında ve nereli? - Resim : 11

Geniş kitleler tarafından tanınması ise Ay Yapım’ın yapımcılığında gerçekleşen “Fatmagül'ün Suçu Ne?” isimli dizi sayesinde oldu.

Ardından 2015 yılında “Poyraz Karayel” isimli dizide Mete Durukhan karakterine hayat verdi.

İrem Helvacıoğlu ve Fırat Çelik aşk mı yaşıyor? Fırat Çelik kimdir? Fırat Çelik kaç yaşında ve nereli? - Resim : 12

Sonrasında yine Ay Yapım imzalı polisiye dizi “20 Dakika”da rol alan Çelik, 2014 yılında Böcek Yapım ve Warner Bross Almanya ortak yapımı “8 Saniye” adlı sinema filminde oynadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin