İrem Helvacıoğlu Seni Çok Özledim'i anlattı: Özcan’la zıtlıklarımız var ve bunlardan keyif alıyoruz

Star TV'de izleyiciyle buluşacak olan Seni Çok Bekledim dizinde başrolü Özcan Deniz ile paylaşan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, Hakan Gence'nin sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
İrem Helvacıoğlu Seni Çok Özledim'i anlattı: Özcan’la zıtlıklarımız var ve bunlardan keyif alıyoruz

29 Ocak Cuma günü yayınlanacak ilk bölümüyle ekran macerasına başlayacak olan Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz ile başrolü paylaşan İrem Helvacıoğlu, Hürriyet'ten Hakan Gence'nin sorularını yanıtladı.

Hakan GENCE / HÜRRİYET

Özcan’la zıtlıklarımız var ve bunlardan keyif alıyoruz

‘Seni Çok Bekledim’de (Star) nasıl bir karakterdesin?

Adı Ayliz. Çok naif ama kendini korumak için kemik bir kalkan oluşturmuş. Ve onu geçmek istediklerinde içinden başka bir kadın çıkıyor. Bazı hasarlı duyguları var. Aslında geçmişte yaşadığı travmalar yüzünden kendini aşka kapatmış.

Hikâyeniz ne anlatacak?

Tevafuku (uyum) anlatacak izleyiciye. Hiçbir hikâyenin tesadüf olmadığından bahsediyor. Ayliz tesadüflere inanırken Kadir (Özcan Deniz) tevafuka inanıyor. İkisinin karşılaşmasıyla bu duygular çatışıyor ve aşk başlıyor. Okuduğum senaryolarda ilk kez bir adam aşkının peşinden gidip kadını buna inandırmaya çalışıyordu. ‘Seni çok Bekledim’de Ayliz’in hikâyesine rağmen güçlü duruşundan ve Kadir’in aşkını tarifinden etkilendim. Skala Yapım ve DNZ Film ortaklığındaki projenin ilk bölümünün bir kısmını da Doha’da çektik, inanılmazdı. İyi ki diyorum...

Özcan Deniz’le çalışmak nasıl?

Klişe gibi gelmesin ama gerçekten iyi anlaşıyoruz. Zıtlıklarımız var ve bunlardan da keyif alıyoruz. Mesela o bana göre daha durgun, ben daha zıpırım, ama Özcan da çok eğlenceli ve zaten o noktada birleşiyoruz.

Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin