İrem Derici'nin Elazığ konseri iptal edildi. İrem Derici'den konser iptaline tepki

Elazığ’da 30 Eylül-2 Ekim arasında gerçekleşecek olan Salçalı Köfte Festivali'nde sahne alacak olan şarkıcı İrem Derici’nin konseri iptal edildi. Derici, "Sevenlerimle arama giremezsiniz. En kısa zamanda bir şekilde sizinle buluşup şarkılarımı bağıra çağıra söyleyeceğim." dedi.

Google Haberlere Abone ol
İrem Derici'nin Elazığ konseri iptal edildi. İrem Derici'den konser iptaline tepki

Elazığ'da gelenekselleşen ve bu yıl dördüncüsü yapılacak olan Salçalı Köfte Festivali'nde sahne alacak olan şarkıcı İrem Derici'nin konseri bazı siyasi, dernek ve vakıfların tepkisi sonrası iptal edildi.

İrem Derici’nin konserinin iptal edilmesine yönelik baskılar sonrasında festivali organize eden Elazığ Tatlıcılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan, festivalde İrem Derici konserin iptal edildiğini duyurdu.

İrem Derici'nin 2021 yılında alışveriş merkezi açılışı için de Elazığ'a geldiğini ve hiçbir kimseden tepki oluşmadığını hatırlatan Tarhan, "İrem Derici, 2021 Elazığ'a AVM açılışına katıldı, kimseden bir tepki yoktu ancak bu seneki festivalimizde İrem Derici'nin sahne alacağını duyurmamız sonrasında bir algı oluşturarak bu konserin iptal edilmesi için baskı oluşturmaya başladılar. Memleketimizin başka sorunu kalmamış gibi bir tek problem İrem Derici'ymiş demek ki." dedi.

DERİCİ'DEN TEPKİ

İrem Derici, konser iptali konusunda Instagram hesabında bir açıklama yaptı. Derici, şunları söyledi:

“Elazığ halkı beni istememezlik yapmamıştır, buna eminim, bizim her zaman özel bir bağımız oldu.

Ben partiler üstüyüm, ben siyasetler üstüyüm! Ben sanatçıyım! Şarkılarım milyonlara hitap eder. Sevenlerimle arama giremezsiniz.

En kısa zamanda bir şekilde sizinle buluşup şarkılarımı bağıra çağıra söyleyeceğim. Bunu da buraya not edin!

Bende renk, dil, din, ırk, cinsiyet ayrımı olmaz! Ben sadece severim! Hem de çok severim! Seni çok seviyorum Elazığ!”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin