İrem Derici, Survivor'ın yıldızıyla aşk yaşıyor: At gibi aşığım!

Ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla ve özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer bulmaya devam ediyor. İrem Derici'nin bu defa yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Survivor'ın yıldız ismiyle aşk yaşayan Derici, "At gibi aşığım ama hiç çaktırmıyorum süperim" itirafında bulunmuştu.

Google Haberlere Abone ol
İrem Derici, Survivor'ın yıldızıyla aşk yaşıyor: At gibi aşığım!

Müzik ve magazin yazarı Hakan Kanburoğlu, İrem Derici ile Survivor Atakan Işıktutan’ın aşk yaşadığını duyurdu.

Geçen günlerde sosyal medya hesabından İrem Derici “At gibi aşığım ama hiç çaktırmıyorum süperim” itirafında bulunmuştu.

İkili bugün sosyal medya hesaplarından birbirini etiketlemeden paylaşımda bulundu. İrem Derici kahvaltı storysine kalp etiketi koydu.

Aynı dakikalarda Atakan Işıktutan da aynı kahvaltı masasının farklı açısını paylaşmıştı.

İrem Derici, Survivor'ın yıldızıyla aşk yaşıyor: At gibi aşığım!

Hakan Kanburoğlu’nun haberine göre; ikili yaklaşık 2 haftadır dolu dizgin aşk yaşıyor. Dün akşam ise ikili ilk kez yan yana görüldü. Onurr adlı müzisyenin Methiyeler adlı albüm lansmanına katılan İrem Derici’nin yanında Atakan Işıktutan da vardı.

Müzisyen Onurr ile İrem Derici’nin dostluğunu bilmeyen yok. Gecede İrem Derici kameralara yalnız poz verirken geceden fotoğraflar çekilirken ise ikili farklı masalara geçti.

Hatta ikili kendilerine görünmeyecekleri bir masa hazırlattı. İkilinin fotoğraf çekilirken köşe kapmaca oynaması dikkatlerden kaçmadı! İrem Derici'nin yeni sevgilisi Atakan Işıktutan'ın da mekanda olduğuna dair fotoğrafları Hakan Kanburoğlu paylaştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin