İrem Derici: Aleyna Tilki'yi kıskanıyorum!

Pop müziğin parlayan yıldızı İrem Derici, Hülya Avşar’a çok özel açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
İrem Derici: Aleyna Tilki'yi kıskanıyorum!

Hülya Avşar 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' ile 360 derece çekim yapan ve her anı yakalamamızı sağlayan özel stüdyosunda ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.



Hülya Avşar, her hafta ağırlayacağı konuklarına herkesin beklediği soruları değil, kimsenin sormaya cesaret edemeyeceği; en çok merak edilen soruları soruyor.



Bu haftaki programın konuğu İrem Derici



Pop müziğin parlayan yıldızı Hülya Avşar’a çok özel açıklamalarda bulundu. İrem Derici, Lider Derici’ye olan aşkını ve yaşadıklarını ilk kez bu kadar açık bir şekilde Hülya Avşar’ın karşısında anlattı.



İrem Derici, Hülya Avşar'ın programında samimi itiraflarda bulundu. "Aleyna Tilki'yi kıskanıyor musun?" sorusuna İrem Derici, "Evet kıskanıyorum" yanıtı verdi. İrem Derici'nin samimi itirafları dikkat çekti.



Sağlıksız yöntemlerle zayıflamış



30 yaşından sonra kendisine aşık olduğunu söyleyen İrem Derici, sağlıksız yöntemlerle zayıfladığını itiraf etti. Ancak Helin Avşar'ın iddia ettiği gibi ilaç kullanmadığını söyledi.



'4 yılda çok para kazandım, hepsini yedim'



İrem Derici, 4 yıl boyunca çok para kazandığını ama hepsini yediğini söyledi. Harun Kolçak ve Mustafa Ceceli ile düet yaptığını hatırlatan İrem Derici, "Düetisyen oldum!" dedi.



'Aleyna'yı kıskanıyorum'



Hülya Avşar'ın ''Aleyna Tilki'yi kıskanıyor musun?'' sorusuna ise önce "Hayır tapıyorum" diyen İrem Derici, sonra "Kıskanıyorum ulan! Aleyna'yı kıskanıyorum!" dedi.



Bir Hülya Avşar Sohbeti, yeni bölümüyle 7 Nisan Cuma günü 23.30'da Star'da!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin