İrem Arslan'dan kendi yolunda yürüyenlere adanmış bir yeni yıl şarkısı Bor

Caz-pop dünyasına taze bir soluk getiren İrem Arslan'ın şakacı bir tavırla geçmişe el sallayıp geleceğe edim adımlarla yürüyen bir kadının hikayesi olan Bor aynı zamanda başkalarının ne dediğini umursamadan kendi yolunda yürüyenlere adanmış bir yeni yıl şarkısı olarak dikkat çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
İrem Arslan'dan kendi yolunda yürüyenlere adanmış bir yeni yıl şarkısı Bor

İlk teklisi "Pembe" ile caz- pop dünyasına taze bir soluk getiren İrem Arslan, 2021’yi yeni teklisi "Bor" ile uğurluyor. 

İrem Arslan'dan kendi yolunda yürüyenlere adanmış bir yeni yıl şarkısı Bor

Şakacı bir tavırla geçmişe el sallayıp geleceğe edim adımlarla yürüyen bir kadının hikayesi olan şarkı aynı zamanda başkalarının ne dediğini umursamadan kendi yolunda yürüyenlere adanmış bir yeni yıl şarkısı… 

İrem Arslan'dan kendi yolunda yürüyenlere adanmış bir yeni yıl şarkısı Bor - Resim : 2

Babajım İstanbul etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alan Bor’un söz, müzik ve düzenlemesi de İrem Arslan’a ait.  

İrem Arslan'dan kendi yolunda yürüyenlere adanmış bir yeni yıl şarkısı Bor - Resim : 3

Dış sesleri dinlemeye ara verip kendi yolunda gitmeyi anlatan bu şarkı başından sonuna bir oyun gibi ilerliyor. Beklenmedik ritmik hareketler şarkının hikaye anlatıcılığını güçlendirirken, müzik Onur'un klarnet solosuyla iyiden iyiye hareketlenip bir dansa, kocaman bir kutlamaya dönüşüyor.

Etiketler bor
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin