İran medyasından Türkiye'ye 'bayrak' alaycılığı!

Lice'den sonra IŞİD'in de Musul'da Türk bayrağını indirmesi üzerine İran medyası, "Son günlerde Türkiye bayrağı oyuncağa çevrildi" yorumunda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
İran medyasından Türkiye'ye 'bayrak' alaycılığı!

Suriye bağlamında Türkiye karşıtı haber ve yorumlarıyla dikkat çeken İranlı medya, kısa bir süre önce Lice'de Türk bayrağını indirilmesi olayını anımsatarak, bu defa "Türk bayrağının IŞİD tarafından da indirildiğini" duyururken "Son günlerde Türkiye bayrağı oyuncağa çevrildi" ifadesini kullandı.



Farsa Haber Ajansı, "Bu eşkıyayı kim besledi?" başlığı ile verdiği haberde "Türkiye'nin bütün milli değer ve kutsallarının toplamını ifade eden al bayrağı, Türk milletini teslim almak isteyen siyon güçleri tarafından hedef haline getirildi. Önce PKK terör örgütü, sonra da CIA-MOSAD menşeli IŞİD terör örgütü Türk bayrağını oyuncağa çevirdi" savlarına yer veriyor.



Haberde şöyle devam ediliyor:



"Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nin karşısında bulunan Suriye'nin Rakka kentine bağlı Telabyad İlçesi'nin kontrolünü elinde bulunduran terör örgütü IŞİD militanları tarafından Türkiye sınırına yakın bir bölgeye yakın zamanda asılan bayrak indirildi."(ANKA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin