İpler koptu, Stefan Kuntz bavulunu toplayıp Türkiye'den ayrıldı. Yeni çalıştıracağı takım resmen açıklandı

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz için Alman basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Alman basını, Stefan Kuntz'un, Türkiye'den ayrılmak için eşyalarını topladığını ve Almanya Milli Takımı'nın başına geçeceğini iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
İpler koptu, Stefan Kuntz bavulunu toplayıp Türkiye'den ayrıldı. Yeni çalıştıracağı takım resmen açıklandı

Takımın başına geçtiğinden beri eleştiri oklarının hedefi olan Stefan Kuntz'un yeni adresini Almanlar duyurdu.

Önce EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan karşısında alınan beraberlik, ardından da hazırlık maçında Japonya'ya karşı alınan 4-2'lik mağlubiyet Stefan Kuntz'a gösterilen sabır taşının çatlamasına neden oldu. İki maçın ardından da futbolcuları hedef alan açıklamalar yapan Stefan Kuntz'a, Japonya maçında tribünlerden ''Go home Kuntz'' yazılı pankartlarla tepki gösterildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi tüm şartlara rağmen Stefan Kuntz ile yola devam edeceklerini söylemesine rağmen Alman basını Stefan Kuntz'un yeni adresinin Almanya Milli Takımı olacağını iddia etti.

Stefan Kuntz hakkında Alman basını, ''Stefan Kuntz, Hansi Flick'in yerine milli antrenör olarak geçmeye aday isimlerden biri. Yakında boşa çıkabilir mi? Çünkü Türkiye'de görevden alınmanın eşiğinde. Pazar gününden bu yana Almanya futbolu bir tür olağanüstü hal içinde. Hansi Flick'in görevden alınmasından sonra yerine geçecek isim aranıyor'' ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin