iPhone 7'nin 6'dan farkı bakın ne olacak?

Pek çok Apple kullanıcısının, şimdiden iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı bekliyor. Peki yeni modelde ne olacak?

Google Haberlere Abone ol
iPhone 7'nin 6'dan farkı bakın ne olacak?

Pek çok Apple kullanıcısının, şimdiden iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için merakla bekliyor. Çin tabanlı bir internet sitesine sızan bilgiler, Apple’ın, pil konusunda daha cömert davranacağına işaret ediyor.



iPhone 7'nin 6'dan farkı bakın ne olacak?Çinli mikroblog sitesi  Weibo, Apple iPhone 7 ve iPhone Plus’a ait olduğunu iddia ettiği pillerin fotoğrafını yayınladı.Site, Çin’deki Apple taşeronları yakınlığı ile tanınıyor ve iPhone 4 zamanından beri, doğru tahminlerde bulunuyor.



Weibo’ya göre iPhone 7 ve iPhone 7 Plus pillerinin kapasitesi 1735 mAh ve 2810 mAh. Öncü akıllı telefonlar iPhone 6S ve iPhone 6S Plus’ta bu değerler; 1715 mAh ve 2750 mAh seviyesindeydi. Yani yüzde 1.5 ve yüzde 2.1 arasında bir gelişme söz konusu.



 iPhone 7’nin enerji tüketimi, markanın hali hazırdaki amiral gemilerinden bir dirhem bile fazla olmayacak. Apple bazı yazılımlar ve üstün optimizasyonlar dile, enerji tüketimini daha aşağıya bile çekecek.



Yeni akıllı bomba ve iPhone 6 arasında zaten, donanımsal fazla bir fark bulunmayacak. Birkaç akılcı özellik, birkaç yeni uygulama, cam çerçeve gibi şıklığı artıran ögeler ve biraz daha büyük bir telefon olması dışında, arada dağlar kadar fark yok. Yine de iPhone 7’nin satış rekorları kıracağını öngörmek için bir piyasa analisti olmak gerekmiyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin